hvordan man kan reparere en skærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-05

Når din skærm ikke virker som den skal , er det bedst at forsøge at løse nogle af dens aspekter første , før du tager det til en professionel til at reparere . Ellers kan du betale for noget, du kunne have gjort selv uden behov for meget forudgående erfaring i at fastsætte et sådant udstyr . Hvis du ikke ved, hvilken type spænding din stikkontakt bruger dog, bør du omgå nogle af de trin, der involverer den spændingsvælgeren på din skærm

Du skal bruge: .
Ekstra test overvåge


1 .
Kontroller, at du rigtigt tændt pc, du har skærmen tilsluttet . Måske du ikke trykker på knappen fast sidste gang du har prøvet eller måske at computeren har et problem i sig selv .
2 .
Kontroller forbindelsen fra skærmen til computeren . Din VGA -kabel skal placeres fast , således at dets stik omfatter stikket fuldstændigt og jævnt .
3 .
Tjek benene på skærmen skærmkablet er stik for at se, om nogen af dem ikke stå lige op . Hvis en af dem har været bøjet , omhyggeligt snup en lille metalgenstand at skubbe den tilbage lige .
4 .
Kontroller , at lysstyrken på skærmen ikke er blevet fastsat til minimum eller maksimum . Gør det samme for kontrast -indstillingen på din skærm . Normalt disse to indstillinger kommer som små knopper lige under skærmen eller som en del af din menu . Tryk på knappen "Menu" og navigere det at finde disse indstillinger, hvis du ikke kan finde disse to knapper i bunden af skærmen .
5 .
Brug en anden skærm til at kontrollere computerens opdateringshastighed. På Windows XP og nedenfor, lavere opdateringshastighed på din computer ved at højreklikke et tomt sted i dit skrivebord , klikke på " Egenskaber ", gå til fanen "Indstillinger" , klik på " Avancerede indstillinger " og klikke på " Monitor " fane . Sænk opdateringsfrekvens til 60 Hz , skal du trykke på "OK " indstille opløsningen på det vindue, du kommer tilbage til på 640x480 og tryk " OK " igen . På Windows Vista og derover , skal du højreklikke på skrivebordet og klik på " Tilpas "og klik "Vis indstillinger "for at sænke opløsningen. På samme vindue , skal du gå til " Avanceret indstillinger " og klik på " Monitor "-fanen for at ændre skærmens opdateringshastighed , ligesom i tidligere versioner af Windows . Prøv den skærm, du forsøger at reparere igen . Hvis det nu virker , har du sandsynligvis brugt en opløsning og opdateringshastighed ud af skærmens anvendelsesområde.
6 .
Kontroller spændingsvælgeren og flytte det til en passende spænding for din afsætningsmuligheder. I USA, for eksempel butikker anvender 110-120 volt og 220-240 volt i Europa .

gode råd og advarsler


  • Hvis du stadig ikke formår at gøre din skærm arbejde , tage det til en professionel til at rette det op . Prøv ikke nogen andre metoder selv andre end dem nævnt. Du kan sætte dig i fare , hvis du prøver noget , der involverer skærmens interiør.


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man laver en computer strømforsyning sikker     

    Kommentarer

    Code:
    change