hvordan man kan scanne i hp officejet 4355 - tutorial

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-10

Hewlett-Packard ( HP ) Officejet 4355 printer kan du nemt scanne , kopiere og udskrive enhver form for cut -siders dokument . Printeren inkluderer enkle indstillinger , der kan samles ved hjælp af kontrolpanelet og display er placeret på toppen af printeren . Du kan også tilslutte printeren til computeren og bruge den HP Photosmart software, der følger med printeren . Brug den software, du kan se de dokumenter , du scanne direkte fra printeren . Før du foretager nogen scanninger med din HP Officejet 4355 printer, som du bør sørge for , at printeren er fuldt oprettes, og at HP Photosmart -softwaren er installeret på din computer .

Du skal bruge:
HP Officejet 4355
. HP Photosmart -softwaren .


1 .
Slut printeren til computeren vha. USB- stik og tryk derefter på " ON " knappen på printeren .
2 .
Åbn HP Photosmart -programmet på din computer . Du vil være i stand til automatisk at se det scannede dokument med den software, når scanningen er fuldført .
3 .
Læg det dokument, du ønsker at scanne ind i arkføderen bakken. Sørg for, at det originale dokument står nede .
4 .
Tryk på " Scan " knappen på din printer og " Scan til " menu vises på skærmen . Tryk på knappen "OK" og derefter sørge for HP Photosmart ansøgningen er valgt . Tryk på knappen "OK" igen.
5 .
give tid til scanningen at fuldføre . Tryk på " Annuller " -knappen på din printer til enhver tid at stoppe dokument fra at blive scannet . Det færdige scan vises på din computerskærm .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre farven på en epson dx7400 printer 

Kommentarer

Code:
change