hvordan man kan sætte hukommelsen, i en Dell Inspiron 1501

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-22

Tilføjelse eller udskiftning hukommelse i din Inspiron 1501 kan puste nyt liv i computeren , især hvis den kører langsomt, fordi du ikke har nok RAM til at køre alle dine software . Installation af denne hukommelse er ikke en vanskelig proces , fordi det er placeret i en let at nå plet på bunden af computeren
1 .
Tag computeren, og fjern primær batteripakke . Luk låget af computeren og vend det på hovedet .
2 .
Brug en stjerneskruetrækker til at løsne to skruer , der holder hukommelsesmodulet dækslet på plads . Denne dækning er placeret ved siden af batteriet udløseren og har tre rækker af åbninger på det .
3 .
Fjern hukommelsesmodul dækning til at afsløre hukommelsesmodulslot . Hvis det er nødvendigt , skal du fjerne hukommelsesmoduler allerede er til stede ved at sprede det metal klip , der holder dem på plads og derefter trække dem ud af deres slots .
4 .
Indsæt nye hukommelsesmoduler på en 45- graders vinkel og tryk derefter ned , indtil det metal klip klikker på plads .
5 .
Skru hukommelsesmodul dækslet tilbage på plads og sæt batteriet tilbage i computeren .

gode råd og advarsler


  • Før du rører den hukommelse eller en anden intern side , røre ved noget metal i nærheden for at aflade evt statisk elektricitet .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du tilslutter en mini pci trådløst kort til en bærbar computer     

    Kommentarer

    Code:
    change