hvordan man kan spare tif filer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

TIF filformat giver en effektiv måde at spare billedfiler på din computer , et netværksdrev eller bærbar enhed . I modsætning til visse andre typer af billedfiler , er TIF filer nemt udskiftes med en bred vifte af programmer , fra tekstbehandlingsprogrammer og regneark til journalistik specifikke applikationer . Scanning en fil i TIF -format , eller for at redde et eksisterende billede -fil i det nye format , er en af de bedste måder at drage fordel af TIF -formatet 's indbyggede fleksibilitet

Scanning Dokumenter


1 .
Læg det dokument , der skal scannes i scanneren , efter scanner vejledning om , hvilken vej det skal vende . Åbn din scanning software og indlede en ny scanning .
2 .
Klik på " Gem " knappen , og vælg " TIF " fra drop -down boks . Brug " Browse " knappen for at vælge harddisken eller et netværksshare mappe , hvor din TIF filen skal gemmes .
3 .
Klik på " OK " for at fuldføre scanningen . Højreklik på " Denne computer " ikonet og vælg " Explore "for at åbne Windows Explorer.

konvertere dokumenter


1 .
Find det billede, du ønsker at konvertere til TIF format ved at højreklikke på " Denne computer " ikonet på skrivebordet . Vælg " Explore "for at åbne Windows Stifinder og find den mappe, der indeholder billedfilen .
2 .
Dobbeltklik på billedet for at åbne den . Når billedet softwaren åbnes , skal du klikke på " File " menuen .
3 .
Vælg " Gem som " i menuen og klikke på drop -down feltet ud for " Filer af type . " Vælg " TIF "fra listen og klik på " Gem " for at gemme filen i TIF -format .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:opgradere hukommelsen Dell Inspiron 1501 instruktioner 

Kommentarer

Code:
change