hvordan man kan teste en pc strømforsyning

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-08

Når computeren ikke tænder , kan du have et problem med din strømforsyning , der har brug for øjeblikkelig opmærksomhed . Strømforsyningen fungerer som en slags elektrisk regulator til din computer i , at det giver en passende mængde strøm til hver komponent i din computer , herunder perifere drev og dit bundkort . Du skal teste din strømforsyning , før noget andet , når computeren ikke tænder korrekt , da det trækker strøm direkte fra dit hus og dermed bliver i forreste linje foran dine andre hardware .
1 .
Afbryd strømforsyningen fra enhver kilde til elektricitet .
2 .
Kontroller spændingen regulator lige under stikkontakten . Sørg for at du indstille spændingen til det korrekte beløb for det land, du bor i. For USA , skal du indstille din regulator til 115 volt ved at skifte den over til den side , hvis du ikke allerede er det på den måde .

3 .
Tilslut strømforsyningen til en stikkontakt for at se , om ventilatoren spins , når du tænder for enheden . Hvis forbundet til en computer , kan du nødt til at tænde computeren også . Hvis blæseren ikke spin , enten din strømforsynings ventilator eller strømkablet skal udskiftes . Prøv et andet strømkabel for at se hvilken en af de to problemer du støder på .
4 .
Prøv en anden stikkontakt for at se, om det er den afgang årsag til problemet .

Tips og advarsler


  • Hvis alle de ovennævnte ikke viser dig noget resultat , skal du udskifte strømforsyningen . En af dens komponenter er ikke fodre magt til resten af magten kæden , der er involveret i fodring bundkortet og andre computerkomponenter .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre blækpatron i en lexmark x2470     

    Kommentarer

    Code:
    change