hvordan man kan tilføje hukommelse til Dell 8200 edb-system

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-25

Hvis din Dimension 8200 desktop system fra Dell ikke arbejder så hurtigt , som du gerne vil have den , kan du installere mere RAM i maskinen og hastigheden op . Installere hukommelse i computeren er ikke svært og kræver kun hukommelsesmodulerne , du ønsker at tilføje
1 .
Sluk Dimension 8200 , hvor du vil installere hukommelse . Afbryde strømmen til computeren og sørg for, at der ikke er tilbehør eller andre kabler er sluttet til computeren.
2 .
Tryk på afbryderknappen for at opfylde de resterende elektrisk ladning , tænde for computeren på sin side Tryk på store knapper på bagsiden af computeren og løft op på siden af sagen . Sagen åbner og afslører bundkortet af computeren .
3 .
Sæt din hukommelse moduler i tomme hukommelsesstik på bundkortet . Tryk ned på hukommelsesmoduler , indtil modulet fangster snuppe og holde modulerne på plads .
4 .
afslutte sagen på den computer , så knapperne låses på plads . Drej Dimension 8200 oprejst og sætte det i. Du kan nu tænde for computeren og fortsætte med at bruge det .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:instruktioner til at fylde en lexmark 33 patron 

Kommentarer

Code:
change