hvordan man kan tilslutte en pc til en tv at se dvd’er

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-22

En pc afspiller en dvd på en computerskærm , vil ikke give så stor en oplevelse som at se på en high- definition TV . Du kan afspille en dvd på pc'en og se det på TV . Du skal have et grafikkort eller en TV-tuner indersiden af den pc, der har en HDMI- udgang . Tilslutning af PC til TV vil ikke skade eller skade enten af de elektroniske anordninger på nogen måde

Du skal bruge: .
HDMI -kabel
. HDMI-udstyret grafikkort .
HDMI-udstyrede TV -tuner .


1 .
Sæt den ene ende af HDMI -kablet i HDMI -udgang af grafikkortet eller TV-tuner , der er på bagsiden af pc'en . Sæt den anden ende af HDMI- kablet i første HDMI -indgang på bagsiden af tv'et .
2 .
Tænd for tv'et . Tryk "Menu " på TV-fjernbetjeningen . Naviger til "Video "-indstillingen . Vælg " indgange. " Vælg " HDMI 1 " fra under " indgange ". Tryk "Menu " på TV-fjernbetjeningen .
3 .
Tænd pc'en . Vent til skrivebordet vises . Sæt en dvd i pc'en .
4 .
Gå til " Start "," Control Panel ". Vælg " Hardware og lyde " fra det vindue, der vises . Vælg " Lyde ". Rul ned til " HDMI . "Klik på " HMDI . " Vælg "Standard " fra drop-down menuen ved siden af " HDMI " og klik på " OK ".
5 .
Gå til " Start "," Alle Programmer. " Vælg " Windows Media Player . "
6 .
Vælg " Open " drop -down menu fra " File " menuen øverst på skærmen . Klik på ikonet af DVD , der vises i vinduet . Klik på " Åbn " knappen på vinduet .
7 .
Klik på " Play " knappen på betjeningspanelet under videovinduet . Klik på " Tilpas til skærm " fra " Window " drop-down menuen øverst på skærmen .
8 .
Gå over til tv'et. DVD skal begynde at spille på computeren og på tv .

gode råd og advarsler


 • HDMI kabler kun gå ind i stikkene på én måde , så du skal ikke tvinge dem .
 • Brug ikke et længere HDMI-kabel , end det er nødvendigt.


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:Hvilke funktioner skal en person kigge efter , når de køber en bærbar computer ?   

  Kommentarer

  Code:
  change