hvordan man kan udfylde en hk 96 blækpatron

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-06

HP 96 blækpatron , som indeholder sort blæk , der anvendes i visse HP printere . Du kan tilbagekøbe en ny HP 96 blækpatron fra mange detailforretninger. Du kan også fylde blækpatronen dig selv for en brøkdel af prisen . En refill kit vil normalt komme med både blæk og sprøjten . Det er vigtigt, når genopfylde din patron , at du være forsigtig med ikke at bruge for meget blæk eller tillade blæk til spilde på ydersiden af patronen

Du skal bruge: .
Sprøjte
Refill blæk .
Køkkenrulle .


1 .
Placer patronen på et stykke køkkenrulle . I tilfælde nogle blæk spild , så sørg for du arbejder på en overflade , som ikke er let beskadiget .
2 .
Fjern HP etiketten fra patronen . Når etiketten er slukket , vil du se fire små huller .
3 .
Fyld sprøjten med 20 ml sort blæk .
4 .

Tryk spidsen af sprøjten ind i nogen af hullerne på patronen. Injicer langsomt blækket fra sprøjten ind i hullet .
5 .
Sæt patronen tilbage i printeren . Ikke sætte den oprindelige HP etiketten tilbage på patronen . Kør patronen igennem et par rengøringer . For de bedste resultater , udskrive side er stillet i afsnittet Ressourcer .
6 .
Lad patronen sidde i printeren ubrugte i otte timer efter rengøring cyklusser er fuldført. Dette vil gøre det muligt for blæk at mætte svamp .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvad er de vigtigste dele , der udgør en computer og deres funktioner ? 

Kommentarer

Code:
change