hvordan man laver en computer strømforsyning sikker

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-05

Computerens strømforsyning er afgørende for dens ydeevne . Tilslutning af computeren til en stikkontakt ved hjælp af en ledning , strømforsyningen kontrollerer distributionen af energi til komponenterne i din computer , så maskinen for at tænde og funktion . Det er vigtigt at kontrollere din strømforsyning for eventuelle skader og for at køre det igennem en overspændingsbeskytter at holde din computer sikker mod overspænding , der kan være en alvorlig skade din computer

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Strømstødssikring.
Twist bånd .


1 .
Luk computeren ned helt .
2 .
Tag strømkablet ud af stikkontakten . Du bør vente et par sekunder efter at lukke computeren ned , før du afbryder sin strømkabel .
3 .
Slut en overspændingsbeskyttelse til stikkontakten og slukke for det , mens du fortsætte med at arbejde med computerens strømforsyning .
4 .
Undersøg computerens netledning for slid eller skader . Udskift netledningen , hvis den er revet eller flosset .
5 .
Wrap din netledningen , så der er tilstrækkelig afstand til, at det nemt stikket i både computerens strømforsyning og strømstødssikring.
6 .
Bind netledningen , så det er holdt sammen , ved hjælp af en eller to twist bånd . Vil du ønsker at holde ledningen sikkert bundtet bag computeren .
7 .
Fjern netledningen og andre kabler fra din computers centralenhed .
8 .

Ground dig selv ved at røre ved noget metal og åbne din computers centralenhed . Åbning af systemenheden varierer fra computer til computer . Nogle computere har klip , der skal trykkes på , før du kan åbne systemet enheden , mens andre computer tarme skrues på , som kræver en skruetrækker for at fjerne .
9 .
Sørg alle kabler som går fra strømforsyningen er tilsluttet korrekt til computerens bundkort . Bundkortet vil være den centrale bestyrelse . Du vil se en række andre ledninger og komponenter forbundet til det . Identificer strømforsyningen ved at kigge i nærheden netledningen input på ydersiden af din computer . Strømforsyningen er på indersiden , overfor denne indgang .
10 .
Check strømforsyningen for fysiske skader eller nogen flosset eller revet ledninger , mens systemet er åben.
11 .
Saml dit system enhedens kabinet, og tilslut din computers netledning og andre kabler , du fjernede .
12 .
Sæt din computer til Den strømstødssikring. Tænd overspændingsbeskytteren før du tænder på din computer .

gode råd og advarsler


 • Surge beskyttere er designet til at forsvare elektroniske enheder mod skader under elektriske strømstød . De har ofte en tænd /sluk-knap og flere indgange .
 • Hvis du føler dig utilpas kontrollere computerens strømforsyning internt , tage det til en professionel og få dem tage et kig .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du tilslutter en InFocus projektor til en Toshiba bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change