hvordan man opbygger en billig og nem pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-16

Opbygning af din egen PC har altid været en måde at få absolut kontrol over de komponenter og kapacitet af dit computermiljø system . Ved at vælge hver enkelt komponent , kan du oprette en ordning uden flaskehalse , der giver den ydelse, du leder efter . Mens de fleste bygger sigte mod specifikke behov , for eksempel desktop grafik brug eller spil , bygger mange er rettet mod at skabe en billig og nem at samle pc kan opnå en bred vifte af anvendelser

Du skal bruge: .
Antistatisk håndled rem .
PC medio kabinet , ATX formfaktor .
Phillips skruetrækker .
PC 700W strømforsyning .
PC sag skruer .
Antistatisk mat .
LGA 1156 kompatible multi-core processor w /fan .
LGA 1156 MicroATX bundkort .
2 , 2 Gigabyte 240 pin DDR3 -1600 SDRAM chips .
250 GB SATA harddisk .
SATA datakabler .
SATA dvd-brænder .


1 .
Vedhæft en antistatisk håndledsstrop til håndleddet og klip enden af remmen til en metal overflade for at undgå at beskadige statisk elektricitet fra din krop i løbet af installationen .
2 .
Fjern midten kabinet dækning ved at fjerne de skruer, der fastgør dækslet til sagen med en Phillips skruetrækker . Glide sagen låget og åbne kassen for at få adgang sagen interiør.
3 .
Fjern den tynde metal I /O- skærm, der dækker hullet i den bageste af de tilfælde, hvor bundkortet jeg /O -porte udvides . Fjern det øverste 5 1 /4 tomme drev bay dækning i den forreste del af sagen . Placer I /O skjold fra bundkortet ind i rummet skabt ved at fjerne tilfælde I /O skjold . Juster de små afsats omkring skjold med hullet fra indersiden af sagen . Skub afsats gennem hullet , indtil skjoldet klikker på plads .
4 .
Monter strømforsyningen ind i pc'en sagen . Placer strømforsyningen på den lille afsats inde i sagen mod strømmen udluftning hul i den bageste del af sagen . Juster de fire monteringshuller i sagen med de fire skruehuller i strømforsyningen . Sikre strømforsyningen på plads ved hjælp af skruerne i kabinettet .
5 .
Læg bundkortet på en flad overflade oven på en antistatisk måtten.
6 .
Installer CPU til bundkortet ved at trække i håndtaget ved siden af CPU soklen opad , frigørelse af stikkontakten . Fjern det beskyttende CPU fatningshus . Drej CPU , så pilene på både CPU og CPU soklen justere . Placer CPU i stikket og trække håndtaget lukket for at sikre CPU'en på plads .
7 .
Fjern papiret plasteret dækker kølepasta under CPU heatsink og blæser . Placer heatsink og blæser over CPU'en med de fire nitten stillinger på linje med monteringshullerne i hovedkort omkring CPU soklen . Skub lukkemekanismen hætter ned til tryk stifterne af fan gennem bundkortet . Drej skruer 90- grader med uret for at låse ventilator og køleplade combo på plads . Sæt 4- pin ledning fra blæseren ind i CPU-blæser stikket sidder på bundkortet .
8 .
Flugt en af de SDRAM hukommelse chips med RAM slot mærket ' bank 1 ' på bundkortet . Tryk på chippen på plads , indtil fanerne på siden af åbningen låsen i hakkene langs den øvre side af chippen . Installere den anden chip i Ram slot mærket " Bank 3 « .
9 .
Monter bundkortet i pc'en sagen . Juster hullerne i bunden af bundkortet med hullerne på montering bakken i PC'ens kabinet . I /O- komponenter på bagsiden af bundkortet , herunder audio- stik og videoen ud stikket skal tilpasse sig den installerede I /O skjold . Skru bundkort på plads med PC sagen skruer .
10 .
Skub harddisken ind i interne harddisk rack i fronten af pc'en tilfældet med harddisk data stik mod bagside af sagen . Juster hullerne på siden af drevet med rack huller og skru drevet på plads . Skub DVD-ROM drev i det åbne drevbåsen i toppen af sagen , med de data stik bagud og hullerne justeres, således at forsiden af drevet flugter med forsiden af sagen . Fastgør drevet med skruer .
11 .
Slut kablerne inde i pc'en . Kør bundkortet strømstikket fra strømforsyningen til rummet er angivet på bundkortet , trykke det godt ind i stikket for at gøre forbindelsen . Tilslut en SATA strømstik ledningen fra strømforsyningen til både dvd-rom- drev og harddisk . Sæt en SATA data kabel til SATA porte på bundkortet , og tilslut en ledning hver til harddisken og DVD-ROM -drev .
12 .
Tilslut strøm og nulstille ledninger fra PC sagen til rum angivet på bundkortet , sammen med eventuelle LCD indikator kabler fra PC'ens kabinet .
13 .
Luk pc tilfælde dække , at den i stedet med sagen skruer at færdiggøre pc'en bygge .

gode råd og advarsler


  • I 2010 vil en computer bygget til disse specifikationer koste mellem $ 350 til $ 500. Eksterne enheder som f. eks monitor, printer og højttalere vil nedbringe omkostningerne højere .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer DDR2 RAM i en Toshiba Satellite A135 s7403 laptop     

    Kommentarer

    Code:
    change