installation af en ATX strømforsyning

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-24

Udskiftning en strømforsyning kan lyde som en kompliceret opgave, men det er faktisk ret simpelt . Du skal muligvis til at erstatte en strømforsyning, der mislykkedes eller en , der er bare ikke stærk nok til at køre alle de komponenter på din computer . Det kan være skræmmende at gå ind i computerens tårnet , hvis du aldrig har åbnet op for din sag før, men et par korte skridt vil få dig på din vej til at nyde din nye strømforsyning . ATX del af en ATX strømforsyning henviser til bundkortet og case formfaktor , der er kompatible . Næsten alle hjemmecomputere bruger ATX strømforsyninger , så sørg for det er den slags man køber til din computer
1

Luk computeren ned og tage strømkablet fra bagsiden af computeren tårnet .
2 .
Fjern tilfælde dække . Fjernelsen Metoden er forskellig for hver enkelt sag . Konsultere fabrikantens dokumentation for særlige instruktioner om fjernelse .
3 .
Tag strømstik fra enhver computer komponent . Hvis du ikke er sikker på, hvad strømkabler ser ud, følge ledningerne fra strømforsyningen til de enkelte komponenter . Nogle strømforsyninger har stik , som du har brug for at presse så du trækker dem ud , mens andre pop lige ud .
4 .
Fjern skruerne fra strømforsyningen mount . Disse er normalt placeret på bagsiden af sagen, eller om bæreskinner . Fjerne den gamle strømforsyningen fra computeren tårnet og sæt den til side .
5 .
Indsæt den nye strømforsyning i sagen og sikre det med skruer . Skinnerne skal guide strømforsyningen i korrekt position .
6 .
Slut strømkabler til hver komponent i computeren. Tilslut strømkablet til computeren og tænde den . Dobbelt-tjek for at sikre, at alle komponenter er modtager strøm under boot op . Hvis alt fungerer korrekt , skal du lukke computeren ned og lukke sagen .

gode råd og advarsler


  • Når du køber en ny strømforsyning , sørg for at du får den ene med høj nok watt . Den gennemsnitlige computer har en 450 W til 500W strømforsyning , men krævende computere som spillemaskiner muligvis brug for en strømforsyning med 1. 000 W.


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:kan harddiske monteres i en lodret position ?     

    Kommentarer

    Code:
    change