installation af hp 812c printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-19

HP 812c Deskjet printer er et fossilt i verden af computere , men det er installeret nøjagtig samme måde som mange af de nye desktop printere og fungerer på samme måde , så godt. Du behøver kun et enkelt kabel til at slutte printeren til computeren , så du kun skal sætte den op i et par minutter . Når printeren er tilsluttet , kan du udskrive sort /hvid og farve dokumenter og billeder , selvom du ikke kan forvente den samme kvalitet af en printer , der blev fremstillet i de senere år

Du skal bruge: .
Parallel Interface printerkabel eller et USB-kabel .


1 .
Tag oversigt over printerens komponenter . Der bør være en strømkabel og adapter , en sort printerpatron , en trefarvet printerpatron , en installation af software disk , og en manual.
2 .
Fjern eventuelle tape eller emballage fra printeren og dens komponenter . Sørg for , at du åbner topdækslet og fjern emballagen indefra .
3 .
Åbn stik på bagsiden af computeren .
4 .
Tilslut enten et parallelt interface kabel eller et USB -kabel til printeren . Hvis du bruger et parallelt interface kabel , skal du sørge for hånd-stramme skruerne på begge sider , således at kablet er fastgjort til havnen .
5 .
Slut den modsatte ende af Parallel Interface kabel eller USB- kabel til computeren . Igen , hånd-stramme skruerne på det parallelle interface kablet .
6 .
Slut strømkablet og strømforsyningen og derefter sætte det ind i strømstikket på bagsiden af computeren .
7 .
Slut strømkablet til en stikkontakt .
8 .
Tryk på afbryderknappen på forsiden af printeren . Den printerpatron luftfartsselskaber vil flytte til midten af printeren .
9 .
Pak printerpatroner og skræl båndet ned fra dem .
10 .

Løft holderne på hver blækpatronholder og sæt den trefarvede blækpatron i venstre holder og den sorte blækpatron i den højre holder . Sørg for , at kobber kontakter ansigt inde i printeren .
11 .
Sæt holderne lukket og lukke topdækslet .
12 .
Løft udbakken og træk papirbakken i bunden af printeren .
13 .
Læg papir i papirbakke . Juster de to papirstyrene , så de er fast sæt mod papirets kanter .
14 .
Skub papirbakken ind i printeren og vip udskriftsbakken ned .

15 .
Isæt software- disken i computerens optiske drev , og følg anvisningerne i installationsguiden for at indlæse softwaren på dit system . Når du har installeret softwaren , at printeren er klar til brug .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:HP Photosmart d5160 printer fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change