installere en HP Deskjet d1420 printer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-29

HP Deskjet D1420 er en desktop- printer, som sluttes til en computer via et USB- kabel til at udskrive dokumenter og fotos i fuld farve . Printeren er en kompakt model , der leveres i ¨¦t stykke og kun kræver installation af printerpatroner før det er klar til at blive installeret på en computer . Sætte den op tager et par minutter , og derefter kan du begynde at udskrive

Du skal bruge: .
USB -kabel


1
Pak printeren og sikre . at alle komponenter er der . Disse omfatter en strømkabel og adapter , en trefarvet printerpatron og en software disk . Kontakt HP Hvis en komponent mangler .
2 .
Træk alle de bånd og fjerne al emballage på ydersiden af printeren og dens komponenter .
3 .

Løft topdækslet , rul ned papirbakken , og fjern al emballage inden i printeren .
4 .
Sæt strømkablet i strømforsyningen og sætte strømkablet i sin port på bagsiden af printeren . Sæt strømkablet i sin port på bagsiden af computeren og derefter til en strømkilde .
5 .
Tryk på afbryderknappen på computeren . Printeren blækpatronholder vil glide til et tilgængeligt sted i midten af printeren .
6 .
Læg papir i papirbakken og sikre papirstyret mod venstre kant af papiret .
7 .
Pil tapen ud trefarvede printerpatron . En sort blækpatron er ikke nødvendigt , men hvis du har en , skræl båndet ud det så godt .
8 .
Sæt den trefarvede blækpatron i den venstre blækpatronholder og den sorte patron i den højre holder , med kobber kontakter vender inde i printeren .
9 .
Luk topdækslet .
10 .
Sæt USB-kablet i USB -porten på bagsiden af printeren og på din computeren. Computeren vil erkende, at en ny enhed er blevet installeret.
11 .
Isæt software disken i computerens optiske drev , og følg anvisningerne fra installationsguiden for at installere softwaren på din computeren. Efter installation , vil printeren udarbejde en justeringsside . Når tilpasningen er udskrevet , er printeren klar til brug.


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du sletter kopiere mac filer 

Kommentarer

Code:
change