instruktioner om påfyldning en HP 1510 blækpatroner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-20

HP 1510 benytter HP 93 farve blækpatron og HP 92 sort blækpatron . Hver af disse to blækpatroner kan genfyldes med en refill kit er forenelig med blækpatronen produkt nummer . Den refill kit har nok blæk til at genopfylde hver trykfarve farve op til 10 gange , hvilket vil spare på udgifterne til blæk til HP 1510 printer

Du skal bruge: .
Refill kit # 92 nu!Refill kit # 93 .
Køkkenrulle .
Tandstikker .


1 .
Fjern leverancerne fra refill kit for den blækpatron , du vil fylde . Den refill kit # 93 vil have en flaske af cyan , magenta , gul og tre sprøjter . Den refill kit # 92 vil have en flaske sort blæk og en sprøjte .
2 .
Fjern etiketten der dækker fylde hullerne på toppen af blækpatronen. Placer den tomme patron på et stykke papir frotté .
3 .
Fyld sprøjten ( er) for den blækpatron , du skal udfylde . For farveblækpatronen , vil du fylde hvert af de tre sprøjter med hver af farverne . For den sorte blækpatron , skal du bruge sprøjten til den sorte blæk . Sæt nålen ind i flasken og trække ud 5 ml blæk for enten farveblækpatronen eller den sorte blækpatron ,
4 .
Sæt spidsen af en tandstikker i hver påfyldning hul på farvepatron til at bestemme , hvad farve til at sætte i fylde hullet . Sæt sprøjten ind i fylde hullet , og langsomt skubbe ned på stemplet for at injicere blæk . Gør dette for hver farve . Hvis arbejdstiden med sort patron , du kun udfylde den ene udfylde hullet . Hvis blækket overløb , tørres op med køkkenrulle . Bemærk : Nogle farver vil tage mindre blæk , hvis farve ikke var tom .
5 .
Læg den fyldte blækpatron i printeren . Kør 02:58 testsider at cykle blækket . Du kan bruge et dokument med farve til farven test og en sort print dokument til den sorte blækpatron test .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:installation af hp 812c printer 

Kommentarer

Code:
change