opgradere hukommelsen Dell Inspiron 1501 instruktioner

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-27

Dells Inspiron 1501 bærbar computer har to hukommelsesmoduler placeret i bunden af computeren , der er tilgængeligt for brugeren og som kan opgraderes . Opgradering din bærbare hukommelse kan hjælpe dig med at køre flere programmer og gøre de nuværende software, du har installeret arbejde hurtigere

Du skal bruge:
Opgraderet hukommelsesmoduler ( RAM )
. Skruetrækker .


1 .
Sluk din Inspiron 1501 computer . Tag AC-adapteren og fjerne batteriet fra maskinen .
2 .
Luk låget af computeren og forsigtigt vende det på hovedet . Læg det på fast underlag , at det ikke vil blive ridset på , såsom en håndklæde spredt ud på et bord .
3 .
Tag din skruetrækker og løsne de to skruer , der holder hukommelsesmodulet dækslet på plads . Denne dækning er et rektangulært plastik stykke ved siden af batteriet frigive kontakten . Træk dækslet af computeren , når skruerne er løsnet .
4 .
Fjern hukommelsesmodulerne ved at trække fastgørelsesklemmerne til den side af hukommelsesmoduler . Dette frigiver hukommelse moduler. Træk dem ud .
5 .
Glid opgraderet hukommelsesmoduler til computeren på en 45- graders vinkel . Når de er sat helt ind i modulet slots , skal du trykke dem ned mod computeren ( ved kanten af modulerne ), indtil fastgørelsesklemmerne klikker på plads og holde hukommelsen på plads i computeren .
6 .

Sæt hukommelsesmodulet betrækket tilbage over de moduler og skru den på plads . Du kan nu tænde computeren igen og bruge den igen med den opgraderede hukommelse .

gode råd og advarsler


  • Inden du rører din computers elektroniske komponenter , aflade statisk elektricitet fra din krop ved at røre ved en umalet metaloverflade .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan gemme oplysningerne på en harddisk , når computeren dør ?     

    Kommentarer

    Code:
    change