Fordelene ved bærbare vs desktop computere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-03

Desktop computere og bærbare computere kan opfylde de basale behov hos computerbrugere . Når det kommer til at købe en ny computer valget mellem en stationær og en bærbar computer er ikke altid let . Der er en række faktorer , der skal tages i betragtning, når der træffes afgørelse om en bærbar computer har flere fordele end en desktop .

Mindre størrelse

En bærbar computer er meget mindre i størrelse end en stationær computer og kræver langt meget mindre plads at bruge. En desktop computer består typisk af et tårn , en skærm og et tastatur . , Mens edb- tårne og skærme har fået mindre i årenes løb , har ingen fået lille nok til at sammenligne med størrelsen af den mindste bærbare computer . TechZone beskriver den gennemsnitlige størrelse af en stationær computer som op til tre meter i længden , en fod i bredden , og tre meter dyb .

Overførsel

Der er en stor forskel i overførsel mellem en bærbar og en stationær computer . En desktop computer er stationær . Skærmen , tastaturet og tårn kræver en stikkontakt, og er meget tungere end en bærbar computer . En bærbar computer , på den anden side , gå kan hvor som helst . TechZone beskriver bærbare computere som værende det mest praktisk, når sammenlignet med en stationær computer på grund af deres mobilitet . Bærbare computere er også små og lette nok til at passe ind i en rygsæk og kuffert , når de rejser .

Sammenlignelige brug evne

Selvom desktoppe er større end bærbare computere , så forringer det ikke en bærbar computer evne til at udføre lige så godt . Bærbare computere kan gøre alt en stationær computer kan gøre . Et individ med en bærbar computer er i stand til at skabe tekstbehandlingsdokumenter , regneark , databaser , se på billeder , surfe på nettet , lytte til musik og se DVD'er . Der er ikke noget , der kan gøres på en desktop computer, kan ikke gøres på mindre og mere bærbare laptop computer .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en HP 21 Inkjet Print Cartridge 

Kommentarer

Code:
change