Hvordan vinduer virtuel hukommelse funktioner virker

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-20

Virtuel hukommelse er en Windows -funktion, der tildeler harddiskplads til at køre programmer , når dit RAM ( Random Access Memory ) bliver lav . Den virtuelle hukommelse virker ved midlertidigt at acceptere processer , der RAM ikke kan håndtere , for at RAM til rådighed for andre programmer

Hukommelse og køre programmer

Hver gang du kører et program , det bruger plads i din RAM ved at blokere en del af det til brug . Hvis du har , for eksempel en 3GB RAM og du kører en memory- intensive foto-redigering program , kan det blokere 1GB for dens anvendelse. Dette efterlader dig med 2GB RAM . Nogle af de 2 GB hukommelse er reserveret til dit operativsystem for at køre . Den del af RAM , der er reserveret til operativsystemer kaldes kernen hukommelse, hvilket kan forbruge mere end 1,5 GB RAM . Hvad der er tilbage fra din 3GB RAM vil blive tildelt og opdeles for andre programmer at bruge .

Når RAM Kører Lav

Når din RAM bliver lav, fordi du har flere programmer åbne , vil din computer kører langsomt . Nogle programmer vil tage lang tid at åbne , mens andre måske synes at have hængt eller gået i stå . Dette skyldes, kører sideløbende ansøgninger tilfældigt adgang , hvad der er til rådighed i RAM , hvilket nedbryder sine ressourcer . Jo flere programmer du har kørende , jo mere de bruger hukommelse .

Sådan Virtual Memory Works

RAM altid nødt til at have et par rum til rådighed, fordi det er det første ressource, applikationer adgang som standard for at køre . Virtuel hukommelse virker ved at tage nogle aflaster fra RAM ved at placere nogle af de processer på harddisken . Disse applikationer eller processer kan have været inaktiv i et stykke tid , så de overføres midlertidigt på harddisken for at frigøre noget plads i RAM .

Page File System

Flytningen af hukommelse fra RAM til harddisk sker gennem sidefilen systemet . Pagefile. sys fundet i din root-drev gemmer de processer , der har været tilkaldte ud af RAM og flyttede ind i harddisken . Dette er den virtuelle hukommelse bruges af computeren , og det kan blive sat op i fanen Avanceret i dit system Ejendomme under Performance valgmulighed .

Overvejelser

Virtuel hukommelse fungerer som en midlertidig løsning for problemer med ydeevnen , du har i din computeren. Frigør din RAM gør dit system virker hurtigere . Dette er ikke en permanent løsning , hvis du altid er at løbe tør for ram . Computere adgang RAM nemmere og hurtigere , end det kan få adgang til din pagefile. sys . 2GB RAM eller mere anbefales for at køre den nyeste operativsystemer.


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan rense en kanon S300 printerpatron 

Kommentarer

Code:
change