Toshiba P25 harddisk udskiftning

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-09

En af de første komponenter , der ofte skal udskiftes eller opgraderes på en bærbar computer er harddisken . Med digital musik og film bliver mere udbredt , harddiskplads er i høj kurs . Heldigvis , som erstatter en harddisk er også en opgave selv en novice computerbruger kan udrette . Alle ejere af P25 bærbare computer fra Toshiba er nødvendigt at udskifte harddisken er en Phillips-skruetrækker og et sted at arbejde

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Elektrostatisk afladning rem .
Ekstern harddisk driver .
Harddisk kloning program .
Operativsystem og program installationsdiske .


1 .
Tilbage data på din gamle harddisk . Du skal installere en ny harddisk i din P25 , så du skal være i stand til at overføre dine gamle data til den. Tilslut en ekstern harddisk til din bærbare computer og overføre over dine vigtige data . Alternativt kan du bruge en harddisk kloning program til helt backup og senere gendanne dit operativsystem og data .
2 .
Tag strømkablet og fjerne batteriet på din P25 . Batteriet er placeret i computerens sekundære modulære bås . Læg den bærbare computer med forsiden nedad på et bord eller skrivebord . Skub låse kontakten , der ligger på den modsatte side af optiske drev , til låse position . Skub batteriet ud af båsen.
3 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet . Fastgør den anden ende til noget metal til at holde dig jordforbindelse.
4 .
Find og fjern harddisken bugten . Harddiskpladsen på en Toshiba P25 er placeret på undersiden af den bærbare computer , lige i midten. Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne de to skruer, som holder harddisken på plads . Træk harddisken bugten ud og væk fra den bærbare computer basen .
5 .
Skub gamle harddisk ud af harddiskplads og indsætte den nye harddisk . Skub harddisken bugten tilbage i den bærbare computer base og erstatte de to skruer .
6 .
Geninstaller dit operativsystem og programmer ved hjælp af gamle installationsdiske . Alternativt , hvis du har oprettet en sikkerhedskopi ved hjælp af en harddisk kloning program , skal du tilslutte eksterne drev og gendanne computeren ved hjælp af kloning programmet .

gode råd og advarsler


 • En harddisk kloning program kan give dig mulighed for at oprette det nye drev nøjagtig som din gamle .
 • Don 't glemmer statisk elektricitet rem . Statisk elektricitet kan ødelægge din harddisk , så slid på alle tidspunkter , når du arbejder på din P25 .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en Athlon cpu   

  Kommentarer

  Code:
  change