fejlfinding af en bærbar computer med blank skærm på opstart

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-04

En bærbar computer , der lider af en tom skærm kan fuldt ud hindre alle computer produktivitet , men heldigvis er der en række fælles problemer, som du kan hurtigt fejlfinding i dit eget hjem , selvom du ikke har nogen forudgående computer fejlfinding erfaring. Strømforsyningen , skærmens lysstyrke indstillinger , inverter kabel eller på anden måde kan alle være mulige årsager til din skærm problemer , men alle kan repareres med kun en stjerneskruetrækker og en potentiel erstatning skærm
1 .
Kontroller strømforsyningen af den bærbare computer og sikre, at det stadig er sat rigtigt ind i bagsiden af maskinen .
2 .
Tjek skærmens lysstyrke indstillinger for din skærm . Der er dedikerede skærmens lysstyrke tasterne på tastaturet , typisk placeret lige over de numeriske taster . Hvis lysstyrken ved et uheld er slået helt ned , vil dette resultere i en skærm , der vises helt mørkt eller blank . Drej lysstyrke op .
3 .
Åben din skærm for at se på baggrundslyset funktion . Fjern de skruer , der løber rundt om ringen , eller perimeter af din bærbares skærm . Brug en stjerneskruetrækker.
4 .
Træk ringen forsigtigt ud på skærmen , der starter ved det ene hjørne og arbejder rundt om ringen , indtil den er helt fritliggende .
5 .
Find inverteren bestyrelse , som nu vil være synlig med det fjernede bezel . Det ligger i bunden af skærmen . En sort inverter kabel forbinder til dette board via et stik , der ligger på toppen af bestyrelsen . Dette kabel er medvirkende til driften af skærmens baggrundsbelysning , så hvis kablet er løsnet , så baggrundsbelysningen ikke vil kunne fungere og skærmen bliver mørk og blank . Tilslut frekvensomformeren kablet i stikket ved at sætte det og derefter snapper stikket ned i den flade , " låst " holdning, som vil sætte det parallelt med inverter board .
6 .
Overvej fuld erstatning af skærmen, hvis frekvensomformeren kablet fix ikke gendanner skærmens korrekte tilstand . Sikre frekvensomformeren kablet er afbrudt , så fjern metal beslag på hver side af skærmen. Disse beslag holdes på plads med to skruer , der skal fjernes med dit Phillips skruetrækker .
7 .
Træk den bærbare skærm langsomt op og ud . Skub i udskiftning skærmen , gendanne så skærmen parenteser og tilslut inverter kablet . Skub ringen tilbage på plads over skærmen og erstatte ringen skruer .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan downloade en printerdriver , hvis du ikke har cd 

Kommentarer

Code:
change