fejlfinding af hp 932c printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-05

Vælge den rigtige printer til dit hjem eller på kontoret er nødvendig, men det er lige så vigtigt at installere denne printer korrekt . Hewlett Packard 932C er en populær desktop printer , der er hjemme i både kontoret og hjemmet , men denne ældre HP printer råder over sin egen liste over brændpunkter. At lære om disse mulige problemer , og hvordan du kan løse dem er den bedste måde at holde din 932C kører problemfrit

Du skal bruge: .
Printer
Computer .
Papir .
Patron .
Vatpind .
Varmt vand .
Isopropylalkohol .


1 .
Fjern netledningen fra printeren og lad det sidde i mindst 10-15 minutter , hvis printeren begynder at udskrive skrald karakterer . Dette var især et problem på HP 800 og 900 linje af printere , og spørgsmålet er ofte set på HP 932C .
2 .
Sæt netledningen og strøm til printeren igen . Lægge en eller to ark papir og sende en testside til printeren ved at holde power knappen inde i 5-10 sekunder . Vent på testsiden skal udskrives . Kig efter eventuelle fejl i den trykte flade-de kunne oplyse et problem med blækpatronerne
3
Åben låget på printeren og vente på, at blækpatronerne til at glide til . center . Forsøg aldrig at flytte disse patroner i hånden .
4 .
Vip patronen lidt frem og skubbe den ud af printeren . Vend blækpatronen hovedet at eksponere metal stikkene .
5 .
Fugt en vatpind i et glas varmt vand og podepind patronen for at fjerne enhver bygget op papirstøv eller blækrester . Fortsæt svaberprøven patronen , indtil alle rester er fjernet . Hvis patronen er meget snavset , skal du bruge isopropylalkohol i stedet for vand .
6 .
Fjern alt papir fra papirbakken , og juster papirstyrene . Hvis papirstyrene er for stram eller for løs , HP 932C tendens til at få fat i mere end ét ark papir , hvilket resulterer i syltetøj og stak papir .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du udskifter et modem på en Panasonic Toughbook 

Kommentarer

Code:
change