fejlfinding en HP Color LaserJet

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-03

Priserne på Hewlett-Packard Color LaserJet printere er kommet ned en hel del i løbet af de sidste par år . Printere , der engang var råd til alle , men de største virksomheder er nu inden prisintervallet for mange hjemmebrugere så godt. Den højere kvalitet af Color LaserJet printer gør det til et godt valg for både hjemme -og kontorbrug , men til at bruge den effektivt skal du have mindst rudimentær fejlfinding færdigheder . HP Color LaserJet printere er tendens til en række spørgsmål , og forståelse disse spørgsmål er den bedste måde at holde din egen printer op at køre .

Du skal bruge:
Printer
. Tonerpatroner .
Små støvsuger .
Papir .
Computeren.


1 .
gå over til Color LaserJet printer og udskrive en testside . At udskrive en testside , skal du finde printerens kontrolpanel , skal du rulle til " Information " menuen og vælg " Udskriv konfigurationsside . "
2 .
Undersøg konfigurationen siden grundigt . Denne side vil vise status for hver farve tonerpatronen i printeren . Hvis nogen af disse patroner er lave , kan udskriftskvaliteten blive dårlig .
3 .
Åbn det øverste af printeren og løft forsigtigt plastik stykke, der dækker tonerpatronen . Indstil toner til side og tjekke inde i printeren løs toner . Løs toner i printeren kan give problemer med udskriftskvaliteten og printerens ydeevne .
4 .
Støvsuger eventuelle løse toner fra det indre af printeren med en lille støvsuger . Computer støvsugere er velegnet til rengøring HP Color LaserJet-printere så godt. Fortsæt støvsugning inde i printeren , indtil der ikke mere løs toner er fundet .
5 .
Tør det indvendige af printeren med en blød klud for at fjerne alle resterende toner rester . Udskift tonerpatronen og sende en testside til printeren .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan kontrollere en installeret grafikkort 

Kommentarer

Code:
change