funktionerne i en tablet pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-01

Mens shopping til en ny bærbar computer , vil du sandsynligvis se udtrykket " Tablet PC " ofte . Selvom du måske allerede ved , at en Tablet PC er en bærbar computer , der bruger en pen for input , kan du være uvidende om det faktum, at der er særlige designelementer , der gør en computer en Tablet PC. Selv om tablet-pc'er er generelt dyrere end sammenlignelige laptops , kan fordelene opvejer omkostningerne , afhængigt af dit erhverv og den måde, du foretrækker at interagere med en computer .

Design Funktioner

En Tablet PC er en bærbar computer med en skærm , der kan rotere om sin hængsel og foldes tilbage til ansigt udad . En Tablet PC indeholder en pen-formet stylus . Skærmen er trykfølsom og i stand til at acceptere input fra pennen , og i nogle modeller , fingre . Du kan styre computeren med pegepinden , som om det var en musemarkøren , og tegne og tage notater på skærmen, som om det var en papirblok

Taktil feedback

Nogle kreative professionelle-som f. eks. kunstnere-ikke er i stand til at føle sig helt tryg ved deres arbejde , medmindre det har et vist element af kropslighed . Mens en mus aldrig kan kopiere fornemmelsen af en pensel på lærred , en Tablet PC gør det muligt for en kunstner til at " tegne " direkte på computerskærmen , som simulerer den følelse. Dette fjerner en barriere mellem computeren og brugeren , således at han kan forblive fokuseret på kreativitet snarere end drift af computeren .

Hurtigere Tekstindtastning

Nogle gange , computerbrugere er uvillige eller ude af stand til at lære at skrive ordentligt , at ty til den " jagt og Peck " -metoden . Dette fører til en betydelig nedsættelse af hastigheden , når du indtaster tekst i computeren , som kan være et problem i miljøer såsom forretningsmøder og auditorier , hvor hurtige at tage noter er afgørende . En Tablet PC gør det muligt denne type person til at bruge den notetagning metode , som hun er mest bekvemt. Derudover kan tekstgenkendelsessoftware oversætte disse notater i en tekstfil , der kan e-mailes til medstuderende eller forretningsforbindelser. En Tablet PC er også langt nemmere at bruge til indtastning svære at skrive symboler som dem, der findes i matematiske ligninger .

Bevarer et personligt præg

I modsætning til en bærbar computer , en Tablet PC gør det muligt at beholde en personlig berøres under forretningsmøder . I en kompleks forhandling , er kropssprog ofte lige så vigtig som hvad en person rent faktisk siger . Med en Tablet PC , ikke længere er der behov for at være en skærm mellem dig og den person, hen over bordet , der sikrer, at du ikke vil gå glip af noget .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:retninger til installation af toner til en HP LaserJet 1012 printer 

Kommentarer

Code:
change