hvad er de funktioner, en usb rod hub ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-16

USB root Hub giver os mulighed for at komme i forbindelse de forskellige enheder til vores computere . Rodhubben består af både en fysisk komponent og en software komponent . Den fysiske komponent er indsamlingen af USB- porte koblet sammen . Computere omfatter overalt fra to til otte porte indbygget , men eksterne USB-hubs kan tilføjes . Softwaren indeholder de drivere , der tillader alle tilsluttede enheder til at kommunikere med din computer .

printere, kameraer og scannere

Næsten alle moderne printere USB . Scannere er også typisk USB og kameraer kan bruge en USB- forbindelse enten direkte , ved at tilslutte et kabel fra USB-porten til kameraet , eller indirekte som f. eks ved brug af en USB- kortlæser .

Højttalere

Der er specielle USB-drevne ( også kendt som bus powered ) højttalere på markedet . Disse højttalere drage fordel af den lille spænding, USB -porte levering, og er vægt-effektive på grund af ikke kræver en strømforsyning . Nogle højere magt talere kan kræve to USB -porte .

Eksterne harddiske

Ekstern harddisk vil kræve mindst én USB- port til at overføre data . Nogle bruger en ekstra port til strøm , mens andre er drevet ved hjælp af en AC- adapter .

controllere , headsets , joysticks

Game -controllere og andre gamingudstyr bruger ofte en USB- port . Gaming headset og VoIP headset også typisk bruge en USB- port i stedet for en 3,5 mm havn , fordi de er mere effektive til digital lyd .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan rense mail fra en harddisk 

Kommentarer

Code:
change