hvad er komponenterne i en stand alone computer ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-04

Selv om en personlig computer kan have mange accessories og add- ons , der er et par ting , du skal have for at det kan fungere . Disse komponenter er særskilte stykker for en standalone desktop computer , men de er kombineret til et transportabelt stykke til bærbare computere . Andre komponenter er fælles for enkeltstående computere , men er ikke nødvendige for grundlæggende funktion .

sag

Sagen , eller tårn , huse strømforsyningen , bundkort , harddisk , cd -drev og alle DVD- eller backup -drev . Strømforsyningen leveres med computeren ( medmindre du bygger en computer fra bunden ) og varierer i watt afhængig af dit systems behov . Bundkort omfatter computerens mikroprocessor , der styrer driften af systemet , hukommelse , herunder RAM , og drev controllere , som broen computeren og harddiske . Operativsystem er installeret på din harddisk , som også gemmer alle dine filer , det er ikke ualmindeligt for en computer at have mere end én harddisk . CD-og DVD -drev , både læse-og kun skrives , og andre backup enheder er også installeret i sagen .

Monitor

En computerskærm , også kaldet vise eller skærmen , kan du se, hvad du indlæser hvilke programmer computeren har , og hvordan den reagerer på dine kommandoer . Skærme ligner små tv , og ligesom tv , kommer de i fuld størrelse rør versioner og fladskærms- modeller . Disse komponenter er kategoriseret og vurderet af dimension og beslutning; jo højere opløsning , jo bedre billede og jo bedre kvalitet af skærmen .

Tastatur og mus

Det tastatur og mus er vant til at indtaste kommandoer og manipulere , hvad der vises på skærmen . Keyboards kommer i forskellige layouts og konfigurationer , men de kan være test- drevet på elektronik butik før køb . Disse dage de normalt i forbindelse med et USB-kabel , og dette gælder også for en computermus . En mus kan have et, to , tre eller flere knapper eller rulle bolden eller hjul . En ældre mus ruller på en rulle bold , men nyere er optisk .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en Western Digital 500GB harddisk 

Kommentarer

Code:
change