hvilke dele af computeren modtage input ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-08

Moderne computere modtage input fra en bred vifte af kilder . Inputenheder kan variere fra menneskelige grænseflade enheder til enheder , der giver en grænseflade mellem to computere . Alt fra mus til fjernbetjeninger og netværkskort kan kategoriseres som et input -enhed . At modtage oplysninger fra disse input -enheder computere bruger en bred vifte af modtagende enheder , som relæ oplysninger til andre dele af computeren til opbevaring og forarbejdning .

USB porte

Universal Serial Bus havne er en af de mere almindelige metoder til moderne computere til at modtage oplysninger . Denne type port anvendes til at modtage en række data lige fra bulk oplysninger fra eksterne drev til input fra enheder som mus , tastaturer , printere , scannere og eksterne modemer . De fleste former for input hardware er kompatibel med USB .

Parallel Havne

Parallel porte er en ældre forløbere for USB -porte , der stadig er i brug i nogle computere . Før de blev erstattet af USB- kompatible enheder , de fleste modemer , printere og scannere , der anvendes af denne type port til at overføre data til deres vært maskine . Denne type port er karakteriseret ved sin relativt store 25- bens stik og er sjældent optaget på moderne bundkort .

3,5 mm audio -indgange

En anden type , 3,5 mm audio- indgange , er en fælles metode til overførsel analog audio data til en computer . Det bruges typisk til at kopiere audio data fra analoge kilder såsom et bånd eller registrere , men bruges også til behandling lyd information fra mikrofoner . Disse havne er typisk knyttet til bundkortet eller et lydkort i en klynge på seks havne og er farvekodede for at angive , hvilken type input eller output hver havn håndtag .

PS2 Ports

PS2 porte var standard porte bruges til at forbinde mus og tastaturer , før den udbredte brug af USB . Disse havne er stadig optaget på de fleste bundkort , da mus og tastaturer bruger denne port er stadig udbredt . Inputenheder brug af denne type port er mindre effektive end USB , da de ikke kan samtidigt relæ flere input fra en enhed .

Modem /Ethernet -porte

Du kan oprette forbindelse til andre computere og netværk computere stole på RJ -11 og RJ-45 havne . Disse havne er henholdsvis designet til at rumme telefon -og netværkskabler er nødvendige for ruteinformation til et modem eller Ethernet -kort . Disse to havne er ens i udseende , bortset fra at RJ -45 Ethernet -porte er lidt bredere end deres RJ -11 modparter . På trods af deres tilsyneladende lighed i form og funktion disse porte ikke er indbyrdes udskiftelige .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:værktøjer til rengøring en computer 

Kommentarer

Code:
change