hvordan du brænder en 700 MB avi film på en dvd

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-28

En AVI film fil skal omdannes til en dvd-kompatibel video fil, hvis det er til at blive brændt på en dvd . Du kan helt udfylde en standard lag , 4,7 GB tom dvd-R-disk med en 700 MB AVI film fil . Du skal bruge en dvd- brænding program , som der er mange tilgængelige til at bruge uden omkostninger eller på forsøgsbasis , og som opererer i en intuitiv måde , der ikke kræver nogen erfaring i brænding af dvd'er

Du skal bruge: .
Avis .
3 sprøjter ( 10cc ) .
Magenta printer blæk .
Gul printer blæk .
Cyan printer blæk .


1 .
Download en dvd brænder program til computerens skrivebord , for eksempel gratis prøveversion af DVD Ripper Platinum eller den gratis prøveversion af DVD Copy Til Mac program for en Mac ( se links i indtægter). Dobbeltklik på filen når den er downloadet . Følg menukommandoer for at installere programmet på computerens skrivebord . Genstarte en pc , når installationen er færdig .
2 .
Dobbeltklik på DVD kopi programmets ikon for at starte den. Træk AVI film fil til ikonet for den DVD kopi program til at indlæse den i programmet-ikonet er på skrivebordet eller i Dock til venstre eller nederst på skærmen .
3 .
Tryk på " Eject "-tasten på tastaturet eller " Eject " -knappen på forsiden af DVD-drevet . Vent til skuffen for at skubbe . Sæt en tom dvd-R på diskskuffen . Tryk på knappen " Eject "-knappen eller " Eject " -knappen igen for at lukke diskskuffen .
4 .
vælge DVD-drev fra " Devices " eller Output " drop -down menuen på hovedskærmbilledet af DVD kopi -programmet.
5 .
Vælg " DVD-Video " eller " Video " fra " Format " eller " Format Type " drop -down menuen på de vigtigste skærmen på DVD kopi program .
6 .
Tryk på knappen "Indstillinger" på hovedskærmen af DVD kopi program . Tryk på " Video "-fanen på det nye skærmbillede, der vises . Vælg " 4X " fra " Speed " eller " DVD -drev " drop-down menuen under " Video "-fanen .
7 .
Klik på "Anvend "knappen i bunden af vindue . Klik på " OK " knappen nederst i vinduet for at lukke vinduet .
8 .
Klik på "Burn " eller " Start Copy " knappen på hovedskærmen af DVD kopi programmet. Vente i op til fire timer for AVI video fil , der skal brændes til tom dvd . Afslut DVD- kopi program efter at trykke på " OK "eller "Done " på vindue til bekræftelse , når den vises .
9 .
Tryk på " Eject "-tasten på tastaturet eller " Eject " knappen på forsiden af DVD -drev . Vent til skuffen for at skubbe . Fjern de brændte DVD-R -disk fra diskskuffen .
10 .
Tryk på " Eject "-knappen eller " Eject " -knappen igen for at lukke diskskuffen . Arkivere eller slette AVI video fil .

gode råd og advarsler


 • Blæs den modsatte side af etiketten på tom dvd med trykluft , inden den sættes på diskskuffen .
 • Du bør aldrig forsøge at kopiere et ophavsretligt beskyttet DVD .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en HP 74 printerpatron   

  Kommentarer

  Code:
  change