hvordan du fjerner harddisken i en Compaq Presario c302nr laptop

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Compaq Presario C-302 kommer med en 60GB 5400RPM harddisk installeret . Måske ønsker du at opgradere din harddisk ved at installere et drev med mere plads eller udskifte drev, hvis det svigter. I begge tilfælde skal du fjerne den oprindelige harddisk fra den bærbare computer , en proces, der tager omkring fem minutter at udfylde
1 .
Luk din bærbare computer og slukke for strømmen .
2 .

Tag alle enheder , ledninger og elektriske kabler fra den bærbare computer .
3 .
Flip den bærbare computer over , med den forreste kant opad . Find den lange rum stribe på kanten af den bærbare computer . Skub sin låsen til venstre . Løft den forreste kant af batteriet enhed og svinge det ud af den bærbare computer.
4 .
Find harddisken rum , hvilket er omkring tre inches væk fra batterirummet . Det er sikret med to stjerneskruer langs den øverste kant af låget . Fjern skruerne og løft harddisken dækslet ud af den bærbare computer.
5 .
Skub harddisken mod højre og løft den lige op af den bærbare computer . Fjern de fire Phillips skruer omkring harddiskbeslaget . Skub harddisken ud af beslaget .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en coaxial kabel på en computer hookup 

Kommentarer

Code:
change