hvordan du foretager fejlfinding en Epson Stylus Photo 1280 printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-16

Digital fotografering er blevet en populær hobby , og prisoverkommelighed fotoprintere har fået mange fotografer til at udskrive deres yndlingsbilleder derhjemme . Printere ligesom Epson Stylus 1280 tilbyder en fremragende kombination af brugervenlighed , lave omkostninger og fleksibilitet . Men for at holde en printer kører problemfrit , det hjælper til at lære grundlæggende fejlfinding færdigheder . At være i stand til at fastsætte din Epson fotoprinter vil spare dig tid og penge i forhold til at søge professionel reparation service

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang .
Papir til udskrivning .
Printerkabel .
Vatpinde .
Varmt vand .


1 .
Tænd printeren, og sørg for der er ingen fejl lys . Hvis nogen fejl blinker , skal du fjerne netledningen tillade, at printeren til at sidde i to til tre minutter , derefter stikket i printeren igen .
2 .
Tag printerkablet fra bagsiden af computeren og bagsiden af Epson Stylus 1280 . Fast Sæt disse kabler , hvilket gør at de glider på plads .
3 .
Løft dækslet til Epson Stylus 1280 og løfte dækslet på blækpatronerne . Fjern forsigtigt blækpatronerne , og sæt dem til side .
4 .
Kontroller blækpatroner til blækrester og papirstøv . En ophobning af snavs kan forårsage problemer med udskriftskvaliteten .
5 .
Dyp en vatpind i nogle varmt vand og rengør omhyggeligt alle rester fra blækpatronerne . Udskift blækpatronerne , og flip ned dækslet . Luk printerdækslet og sende en testside til printeren .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:installere en HP Photosmart 2575v printer blækpatron 

Kommentarer

Code:
change