hvordan du installerer en Athlon cpu

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-09

AMD Athlon processor familien tilbyder samtidig 32-og 64- bit drift , og takket være sin fysiske arkitektur , installation i en kompatibel bundkort er en nem opgave . AMD Athlon processor installeres i en ZIF ( Zero Force isætning ) stikket er placeret på dit bundkort . Benene placeret på processoren er placeret på en måde , der gør forkert installation umulig . Behandl processor med omhu , og det anbefales, at du bærer en anti-statisk armbånd at undgå at beskadige processoren , mens håndtering af den .

Du skal bruge:
Anti-statisk armbånd
. AMD Athlon processor .
Termisk paste .
Processor kølelegeme /blæser .


1 .
Find ZIF processor socket på netop din bundkort . ZIF -stikket er firkantet , som regel hvid farve, og har en række pinholes og deler samme dimensionelle størrelse som processoren . Strop på den anti-statisk armbånd og vedlægge det kablede krokodillenæb til en metal del af computerens kabinet rammen ( Du bliver nødt til at fjerne dækslet på din computer for at installere processoren , hvis du ikke allerede har gjort det , henvise til din computer dokumentation om , hvordan man fjerner panelet , hvis du er i tvivl ) .
2 .
Tag AMD Athlon processor ud af emballagen . Hold processoren på dens sider , med spidsen af fingrene . Rør ikke ved metalbenene nedenunder som skader på processoren kan forekomme . Find de brune låsehåndtag monteret på siden af ZIF -stikket .
3 .
Løft ZIF -stikket låsearmen så det er stikker lige op fra bundkortet . Bemærk den lille trekant-formet indikator på nederste venstre hjørne af processoren , og du bliver nødt til at stilling denne trekant indikator , så den flugter med det tilsvarende mærke på hjørnet kanten af ZIF Socket .
4 .
Sænk processoren på ZIF -stikket med trekanten markerer både processoren og ZIF- socket linet op nøjagtigt . Stifter af processoren bør indsætte jævnt i pinholes af ZIF sokkel med lille indsats fra dine fingre . Når processoren er korrekt monteret på ZIF -stikket , sænke låsearm ned til sin oprindelige stand til at sikre processoren på plads .
5 .
Tag din kølelegeme /blæser enhed fra emballagen og læse instruktionerne, der fulgte med produktet grundigt . Afhængig af dine særlige bundkort , skal du installere enten en skrue-type eller clip-type køleplade på toppen af din processor . Vær sikker på , at pre-anvendt termisk pasta på bunden af kølelegemet ikke har udtværet ud eller fjernet delvis , tilsæt mere termisk pasta til bunden af kølelegemet hvis det er nødvendigt , før du installerer det på processoren
. 6 .
Slut kølelegeme elektriske blæser stik til de relevante pin -forbindelsen på dit bundkort . Processoren fan elektriske forbindelse terminal på bundkortet består normalt af to eller tre ben og kan være mærket " CPU FAN . " Der henvises til netop dit bundkort 's dokumentation, hvis du er i tvivl eller ikke kan finde en passende forbindelse terminalen for processorens blæser .
7 .
Tilslut ledningen til computeren sammen med andre perifere enheder nødvendige for at afprøve computeren . Tænd for computeren og sikre , at CPU-blæseren fungerer . Tag anti-statisk armbånd ledning fra computerens chassis og erstatte computerens kabinet dækslet .

gode råd og advarsler


  • Kontroller, at computeren er tilsluttet , før du installerer processoren .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genoprette et uheld slettede filer fra et flytbart lager     

    Kommentarer

    Code:
    change