hvordan du installerer en Western Digital 500GB harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-04

Harddiske indeholder alle de data, der er gemt på din computer , fra operativsystemet , der kører på computeren , til datafiler , hvor dine oplysninger er gemt . Uanset om du ønsker at tilføje en harddisk for at øge din plads , eller du vil erstatte et eksisterende , der er for lille eller fungerer ikke rigtigt længere , vil du nødt til at åbne op for computeren for at installere harddisken .

Du har brug for :
stjerneskruetrækker
. SATA interface kabel .


1 .
Tag alle kabler fra bagsiden af din computer . Hvis du tror at du måske har problemer med at huske , hvor de alle går , tage et billede eller nedskrive deres placeringer .
2 .
Fjern computerens sag . Nogle tilfælde glider ud, når skruerne er fjernet , kan andre flip op efter du trækker en lås . Hver computer vil være lidt anderledes , så skal du kontakte din brugermanual eller din computer producentens websted for præcise instruktioner .
3 .
Find en tom 3,5- tommer bugt i den foran computeren og Skub Western Digital harddisken ind i båsen . Bugten vil være nær andre harddiske og cd-rom -drev i maskinen .
4 .
Find SATA-interface -stikket på bagsiden af harddisken . Du vil se to aflange optage den venstre side af bagsiden af harddisken . Den mindste af de to , som ligger mere mod midten , er det SATA -stik , den anden længere ene er SATA strømstikket .
5 .
Sæt den ene ende af en SATA interface kabel i SATA- interface -stikket på bagsiden af harddisken . Sæt den anden ende af SATA interface kabel til en rød SATA stik på bundkortet . Der bør kun være én type af rød -stikket på bundkortet , og der bør være en gruppe på fire eller seks af disse stik .
6 .
Find en gratis SATA strømstik , der kommer fra computerens strømforsyning . Sæt denne strømkablet i SATA strømstikket på venstre side af harddisken .
7 .
Placer harddisken , så skruehullerne i den side af den, er selv med slots i 3,5- tommer bay . Drive en skrue i hver af de fire skruehuller til at sikre harddisken . Brug altid alle fire skruer for at reducere vibrationer og sikre , at drevet er korrekt jordforbundet.
8 .
Placer sagen tilbage på computeren og sæt alle kabler tilbage i. Tænd for computeren på, og det bør automatisk genkende harddisken . Hvis dette er den eneste harddisk i maskinen , skal du placere en bootbar diskette , som en Windows- cd , i cd- drevet for at starte installation af et operativsystem .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du udskifter harddisken på en Compaq Presario 5410us 

Kommentarer

Code:
change