hvordan du installerer en dvd drev i G4 Quicksilver

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-07

Power Mac G4 Quicksilver blev udgivet i 2001 , før DVD -brændere nåede overkommelig pris intervaller for de fleste forbrugere . På det tidspunkt af G4 Quicksilver udgivelse , DVD brænder-eller " SuperDrive "-var en $ 800 add-on , selv om den også omfattede en større harddisk og hurtigere processor . Dag , dvd-brændere er billige råvarer . Du kan tilføje en dvd -drev til din G4 Quicksilver billigt , giver din computer mulighed for at spille film i høj kvalitet og back up store mængder data

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
IDE ( ATA ) DVD SuperDrive .


1 .
Luk G4 Quicksilver ned . Hvis du tror at computeren kan være i dvaletilstand , tænd det , tillade skrivebordet til at indlæse helt og lukke den ned igen .
2 .
Tryk på en af metal udvidelsesstik dækker på bagsiden af tårnet for at aflade statisk elektricitet . Fjern alle kabler fra bagsiden af G4 Quicksilver og bringe tårnet til din arbejdstid placering . Sørg for at dit arbejde overflade er stærk nok til at holde tårnet .
3 .
Løft den runde håndtag på siden af G4 chassis , indtil du føler det indre låsen klikke , og derefter svinge sidepanelet ned for at åbne computeren . Den eksisterende cd-drev er i en metal bur på toppen af kabinettet .
4 .
Fjern de fire Phillips skruer, drevholder til G4 tårnet . To af skruerne er placeret over buret , den ene er på forsiden af tårnet , og den sidste er på bagsiden af buret . Hold drevholder op med den frie hånd , mens du fjerner den sidste skrue .
5 .
Træk drevet bur delvist ud af computeren . Fjern data-og strømkabler fra bagsiden af cd-drevet . Hvis du har et Zip- disk installeret , skal du fjerne kablerne fra det så godt .
6 .
Træk drevet buret mod bagsiden af computeren og ud gennem den åbne side . Placer buret på dit arbejde overflade i en upside -down position , så du kan se Phillips skruer på undersiden af cd- drevet .
7 .
Fjern de fire Phillips skruer, der holder cd'en kører til metal bur , og skub derefter køre gennem den forreste del af buret .
8 .
Skub dvd-drevet gennem den forreste del af buret . Line skruehullerne i bunden af drevet med dem på undersiden af drevet bur. Skru drevet på plads ved hjælp af skruerne reserveret fra det foregående trin .
9 .
Hold drevholder nær sin monteringsposition i G4 tårnet , så du kan tilslutte strømmen og datakabler . Anbring enden stik af kabler på dvd -drevet for korrekt kabelføring .
10 .
Sæt drevholder tilbage i G4 tårnet , så skub den fremad , indtil alle fire skruehuller linje op . Brug stillinger på bunden af drevet buret samt hak inde i G4 tårnet som guider .
11 .
Sæt de fire skruer for at fastgøre drevet buret til G4 tårnet .
12 .
Luk G4 tårnet og returnere computeren til den oprindelige position . Af Macintosh-styresystemet vil genkende drevet , når computeren er tændt .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan lave en beskadiget notebook computerskærm 

Kommentarer

Code:
change