hvordan du installerer en lexmark printer 8350

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-05

Lexmark er et populært navn i verden af printere og dertil knyttet teknologi , og de produkter, virksomheden gør , er meget udbredt i både private hjem og virksomheder . At bruge disse printere effektivt , skal du først installere Lexmark printeren korrekt . Installation af en Lexmark printer er ikke svært , men det er vigtigt at følge den korrekte procedure,

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Printerkabel .
Printer-cd'en .


1 .
Tænd din computer på og finde en egnet plads til Lexmark 8350 printer . Kontroller, at printeren er tæt nok på computeren , så kablet ikke er spændt . Hvis kablet er for stramt det kunne komme løs fra computeren og forstyrre et udskriftsjob .
2 .
Hvis du har det , skal du indsætte den cd , der fulgte med printeren i computerens optiske drev . Hvis du ikke har printer-cd'en , skal du logge på Lexmark hjemmeside og hente den korrekte driver til dit operativsystem ( se Resources ) .
3 .
Installer driveren til printeren fra cd'en eller den downloadede fil . Accepter standardinstallationen stien , når du installerer driveren . Vælg den printermodel , du har , når du bliver bedt om-mange installations -cd'er og drivere omfatte flere beslægtede printermodeller . Klik på " Næste " når du har valgt den rette printermodellen .
4 .
Tænd printeren . Sørg for, "Klar " lyset er tændt.
5 .
Sæt printerkablet når du bliver bedt under installationen . Kontroller, at kablet sidder fast i begge ender . Udskriv en testside for at fuldføre installationen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en HP Web -kamera uden en disk 

Kommentarer

Code:
change