hvordan du installerer et GeForce4 grafikkort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-20

GeForce4 er en serie af computer grafikkort fra Nvidia , som tilsluttes en computer ved hjælp af en Accelerated Graphics Port ( AGP. ) . GeForce4 serien blev udgivet i begyndelsen af 2000'erne , siden da , udtrykker PCI er blevet den standard interface for high -end PC gaming i stedet for AGP . Ældre pc'er kan ikke have PCI express porte til rådighed , installere et GeForce4 kort kan gøre det muligt pc til at køre visse ældre pc -spil

Du skal bruge:
Skruetrækkere
. . GeForce4 grafikkort .
AGP kompatible bundkort .
Driver CD .


1 .
Sluk din PC og afmontere alle kabler .
2 .
Åbn din PC 's tilfælde ved hjælp af en skruetrækker . Standard kabinet kan åbnes ved hjælp af en skruetrækker til at tage ud skruerne langs højre side af sagen set fra bagsiden .
3 .
Find AGP port. AGP porte er normalt placeret lige over flere parallelle PCI havne i det nederste bageste hjørne af sagen . AGP -porte er ofte brun i farven og er længere end PCI -porte .
4 .
Tag dækslet . Hver ekspansion card slot på bundkortet har en tilsvarende metal dæksel , som blokerer støv og andre ting fra at komme ind på sagen , når der ikke er noget kort installeret . Fjern en enkelt skrue , der holder AGP dækslet på plads og sæt dækslet til side .
5 .
Installer kortet. Line kortet op og holdent med pladsen , og skub det i fast , indtil kortet sidder helt inde i stikket og bagsiden af kortet er der, hvor dækslet plejede at være . Portene på bagsiden af kortet bør være let tilgængelige fra bagsiden af kabinettet . Skru dækslet skruen igen for at sikre kortet på plads .
6 .
Luk din sag , slutte kablerne igen , og tænd din PC .
7 .
Sæt Driver installere cd , der fulgte med grafikkortet og køre føreren opsætningsprocessen . Følg anvisningerne af føreren installationsguiden og genstart din pc efter installationen er færdig .

gode råd og advarsler


  • Nvidia frigiver nye drivere til sin grafikkort med jævne mellemrum. Hvis du installerer drivere fra en cd , der fulgte med dit kort , er der store chancer opdateret driver versioner er tilgængelige . Check Nvidia 's driver support site fra tid til anden at se, om enheden har til rådighed driveropdateringer.


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan klone en pc -harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change