hvordan du installerer et PCI Express -kort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-11

PCI Express , der ofte omtales som PCI-E eller PCIe , er en computer bus teknologi, der tillader udvidelseskort til at kommunikere med computerens processor . PCI-E slots startede vises på computer bundkort i 2004 og har siden vundet popularitet over ældre og langsommere PCI og AGP slots . Installation af et PCI-E kort er meget som at installere andre kort , men det har sin egen plads og kræver ofte en ekstra strømtilslutning

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Pen eller blyant og papir .


1 .
Sluk for computeren og tag alle kabler fra bagsiden af det . Sørg for at du optager på det papir, som stik kablerne gå ind , da du bliver nødt til at sætte dem tilbage snarest .
2 .
Fjern computerens kabinet . Nogle tilfælde kræver fjernelse af nogle skruer på bagsiden af computeren, inden skubbe sagen ud , og andre kan have en lås , der skal trækkes for at frigøre sagen . Den nøjagtige proces vil være forskelligt for hver model af computeren, så konsultere manualen eller producentens websted for bestemte retninger .
3 .
Find en åben PCI-E slot . PCI-E slots typisk er sort , selvom de kan være enhver farve . Åbningen vil have en lille afsnit om en halv tomme lang , efterfulgt af en meget længere afsnit . PCI-E slot også vil ofte have en lås på det , der sikrer kortet , når den er på plads . PCI-E slot vil blive placeret med resten af de slots , i nærheden af bagsiden af computeren .
4 .
Fjern metal dækker fra åbningen på bagsiden af den computer, hvor kortet vil gå . Der vil være en skrue holder dækker på bagsiden af computeren . Hold skruen , da du skal bruge det for at sikre PCI Express -kort på bagsiden af computeren . Hvis du udskifter et andet kort , vil du ikke behøver at gøre dette, da åbningen var der allerede .
5 .
Sæt PCI-E kort i stikket . Orientere kortet , så stikkene på fladen peger gennem åbningen , du netop har oprettet på bagsiden af computeren . Tryk ned på midten af kortet , indtil det glider på plads .
6 .
Sæt en skrue i den lille cutout på metallet bagplade . Skru fladen ind i bagsiden af computeren .
7 .
Sæt en strømkabel til PCI-E kort , hvis det er nødvendigt . Nogle kort , især high-end grafikkort , kræver mere magt , end de kan komme igennem PCI-E slot . I dette tilfælde kommer du sætte den ene af de 4-bens kabler fra strømforsyningen til en receptor på kortet .
8 .
Luk computerens kabinet , og vedhæfte alle kablerne . Tænde computeren og anbring installeringsdisken , der fulgte med PCI Express -kort i cd-rom- drev . Installationssoftwaren skal køre automatisk , så bare følg anvisningerne for at installere kortet softwaren .

gode råd og advarsler


  • Decharge dig selv ved at røre noget metal , før du rører computer komponent .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan tilsidesætte en hk 97 blækpatron     

    Kommentarer

    Code:
    change