hvordan du installerer faxmodemmer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-11

Selvom bredbånd er en mere almindelig mulighed for internetadgang , er modemmer stadig anvendes til faxmuligheder . Windows understøtter tilføjelse af en fax -modem til computeren , og det giver dig mulighed for at sende og modtage fax dokumenter direkte fra din computer . Du kan hurtigt installere en fax -modem til computeren, og slutte den til en telefonlinje for at komme i gang med den interne Windows fax software

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Fjern computerens kabinet dækning ved at skrue skruerne på computerens kabinet , og skubbe låget af maskinen . Dette udsætter den interne hardware på computeren .
2 .
Skub faxmodem hardware i et bundkort slot placeret på bagsiden af maskinen . Modem slots er placeret ved siden af netkort , lydkort og skærmkort installeret på din maskine . Skub kortet ind i en af de tilgængelige slots og skru det på sagen ved hjælp af skruerne , der følger med modemmet .
3 .
Sæt tilfælde dække og skru det tilbage på computeren . Den faxmodem telefonlinie forbindelse vil blive vist på bagsiden af maskinen med de tilføjede hardware kort .
4 .
Sæt den ene ende af telefonledningen , der følger med modemmet i faxmodem 's RJ -45 stik -forbindelse . Det bør have en lille telefon ikon ved siden af stikket .
5 .
Sæt den anden ende af telefonledningen til telefonen stikket på væggen . Tænd din maskine . Windows-operativsystemet vil automatisk detektere den nye modem og installere drivere .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man vælger DDR2 2GB notebook hukommelse 

Kommentarer

Code:
change