hvordan du installerer mere ram i min hp pavilion tårn

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-02

Random Access Memory , der er kendt som RAM for korte , påvirker hastigheden på din computer . Når du ikke har nok RAM , vil store programmer tager en urimelig lang tid at indlæse , og du kan opleve forsinkelse , når du bruger mere end ét program på én gang . Heldigvis kan du tilføje ekstra RAM til din Hewlett-Packard Pavilion tårn . Med den ekstra hukommelse , vil du bemærke en drastisk stigning i hastigheden på din computer

Du skal bruge: .
Produktspecifikation
. Ekstra RAM .
Phillips skruetrækker .


1 .
Besøg produktspecifikationer side til din model af HP Pavilion computer på den officielle Hewlett-Packard hjemmeside . ( Se Ressourcer . ) Under " Memory " sektionen i specifikationerne, skriver ned , hvilken type hukommelse computeren bruger , er, hvor meget installeret og hvor meget hukommelse computeren kan holde . Medbring denne information til en computer elektronik butik og købe ekstra RAM , der følger disse specifikationer .
2 .
Sluk for strømmen til HP Pavilion computer . Afhægte alle ledninger og periferiudstyr fra sagen . Placer sagen på en hård , plan overflade for at give nem adgang til enheden .
3 .
Løsn og fjern skruerne i sagen på din HP Pavilion tårn ved hjælp af en stjerneskruetrækker skruetrækker . Afhængig af din model , bør der være to eller tre skruer på bagsiden af tårnet langs højre side af sagen . Træk tilfælde dække væk fra tårnet for at få adgang til det indre af computeren . Braklægning dækslet og skruer .
4 .
Find hukommelsen bugt på din HP Pavilion 's bundkort. Den hukommelse bugten træk paralleller linjer af flere RAM kort, der er et par inches lang kommer op fra bundkortet . Sammenlign RAM du har købt til RAM i hukommelsen bugten for at sikre, at din nye RAM ligner , hvad der er installeret på computeren .
5 .
Skub den hvide klemmer på siden af en tomme hukommelsespladsen. Juster hakkene på undersiden af den nye RAM med den hævede sektioner i hukommelsen slot . Tryk ned fast og jævnt på hukommelsesmodulet , som du sætter den i stikket . Den hvide faner i hver ende af slot vil falde på plads , når du har installeret korrekt i hukommelsen .
6 .
Sæt HP Pavilion tilfælde dække , og skru den på plads igen . Udskift ledninger og tilbehør til din computer og tilslutte strømmen . Du kan nu tænde computeren og begynde at nyde den ekstra hastighed tilføjet af nye RAM .

gode råd og advarsler


  • Elektrostatisk udladning kan ødelægge elektriske komponenter i computeren hvis du ikke er forsigtig . Overvej iført en anti-statisk armbånd for at undgå elektrostatisk afladning .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en HP 1220 printer     

    Kommentarer

    Code:
    change