hvordan du opretter et netværk disk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-17

Opbygning af et netværksdrev kan lyde som en kompliceret procedure , men i virkeligheden er det ikke sværere end at bygge en ekstern harddisk . Alt det indebærer , er at sætte harddiske i en Network Attached Storage prøvelokalet og derefter forbinder NAS-enheden til en computer router . Det betyder, at i stedet for en harddisk tilsluttet din computer , vil dette være en harddisk der er knyttet direkte til dit hjemmenetværk via en router

Du skal bruge: .
NAS kabinet
. Harddisk forenelig med NAS kabinet .
Skruetrækker ( normalt Phillips ) .

Byg Network Drive


1 .
Åbn din NAS kabinettet ved at følge instruktionerne, der fulgte med den . Typisk vil dette indebære at fjerne et par skruer .
2 .
Find stik til din harddisk . Disse vil enten være knyttet til korte kabler , der skal forbindes til harddisken , eller de kan være konstrueret til dig til at skubbe harddisken direkte til dem . Hvilke design du har, vil helt afhænge af de NAS kabinet du har købt og dine harddiske .
3 .
Slut datakablet først. Dette vil enten være en bred , flad bånd kabel eller en smal flad , sorte fladkabel . Den brede dem anvendes af PATA eller IDE drev og de smalle dem bruges af SATA-diske .
4 .
Slut strømkablet . For IDE eller PATA -drev , vil dette sandsynligvis blive en hvid kabel med fire huller . For SATA -drev , vil dette være et bånd-stil kabel , der er lidt bredere end datakablet .
5 .
Luk NAS kabinettet og sæt skruerne efter behov .
6 .
Tilslut NAS kabinettet og knytte den til din router med et Ethernet -kabel .

Kortlæg netværksdrev i Windows Vista eller Windows 7


1 .
Tænd for din computer og klikke på " Start " knappen .
2 .
Vælg " Computer ". ( Bemærk : Windows XP -brugere vil følge et andet sæt trin helt , beskrevet i afsnittet " Kort Din netværksdrev i Windows XP . "
3
Klik på pilen på menuen . bar og vælg " Map Network Drive . "
4 .
Vælg et drevbogstav til dit netværksdrev . Dette kan være hvilket som helst bogstav som ikke allerede bruges af din computer .
5 .
Klik på " Gennemse " og vælg " NAS "enhed , som nu skal opføres som en af de tilgængelige drev . Vælg " igen ved logon ". Klik på " Næste ".

Map Network Drive i Windows XP


1 .
Klik på " Start " knappen .
2 .

Klik på " Netværkssteder ".
3 .
Vælg " Hele netværket ".
4 .
Dobbeltklik på NAS-enheden , bør der nu være opført .
5 .
Vælg et drevbogstav til det drev , som ikke allerede er i brug . Klik på " . Next "

gode råd og advarsler


 • De fleste vælger " Z : \ " for føreren skrivelsen af deres NAS-enheden , blot fordi det er usandsynligt at du vil nogensinde brug for det til et andet drev er tilsluttet computeren .
 • Når du håndterer harddisken , skal du sørge for at røre en metal del af din computer for at undgå risikoen for statisk elektricitet beskadige drevet .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:Sådan nulstiller hele din computer med F11 funktionstasten   

  Kommentarer

  Code:
  change