hvordan du udskifter en Toshiba Satellite M55 -skærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-01

Nogle gange er problemer på din Toshiba Satellite M55 display , der ikke kan fastsættes uden en komplet skærm udskiftning . Mens du kan henvende sig til ved hjælp af en professionel computer reparatør eller sende din bærbare computer til Toshiba , er disse ikke omkostningseffektive alternativer . Selv hvis du har lidt at ingen computer reparation ekspertise , kan du håndtere udskiftning af dit Toshiba Satellite M55 -skærmen ved hjælp af intet andet end en flad og en Phillips skruetrækker
1 .
Power ned Toshiba Satellite M55 . Afbryd strømforsyningen fra bagsiden af enheden og derefter vende over computeren . Du vil se den vandrette batteriet skitse på toppen af enheden , med et batteri udgivelse skyder lige under det . Skub den mekanisme for at frigøre batteriet . Fjerne det .
2 .
Meddelelse ringen af din Toshiba Satellite M55 skærm , som er den sorte panel , der fungerer som en omkreds omkring selve skærmen . Der er fire skruer på dette ringen , hver er dækket af en plastik forsegling af æstetiske formål . Brug din finger eller kanten af en flad genstand , såsom en skruetrækker , til at fjerne plast sæler at afsløre skruer . Fjern alle fire skruer med en stjerneskruetrækker .
3 .
Læg mærke til plastik låsene , der ligger mellem ringen og bagsiden af computerens skærm . Disse låse er , hvad holder ringen på plads . Brug dine fingre til at lirke mellem låsene og ringen med henblik på at frigøre låsene . Fjern ringen helt ud.
4 .
Find de to metal beslag på hver side af skærmen nu , at ringen er væk . Hvert metal beslag vil have to skruer i det . Fjern disse skruer med stjerneskruetrækker og fjern derefter parenteserne .
5 .
Træk skærmen forsigtigt og delvist væk fra bagsiden, med henblik på at afsløre LCD -kablet kører fra bagsiden af skærmen til kabinettet . På det sted, den forbinder , er det holdes på plads af en klæbrig stykke lim. Træk dette stykke væk for at trække kablet .
6 .
Bemærk højttalerne direkte i bunden af skærmen . Fjern de to skruer her med din stjerneskruetrækker . Træk denne højttaler strip off til at afsløre inverter board .
7 .
Bemærk den sorte LCD skærm baggrundsbelysning kabel på inverteren bord . Vend stikket dette kabel løber ind i opad , ind i " låst op " eller vandret position . Træk kablet ud .
8 .
Fjern de tre resterende skruer på hver side af Toshiba Satellite M55 skærm , og træk derefter skærmen helt ud .
9 .

Skub i erstatning skærmen for M55 . Saml brikkerne i displayet i omvendt rækkefølge , fastgørelse dem på plads med din skruer og beslag .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en Microsoft Wireless Laser Mouse 

Kommentarer

Code:
change