hvordan du udskifter harddisken på en Compaq Presario 5410us

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-04

Der er flere gode grunde til at udskifte harddisken på din Compaq Presario 5410 stationære computer . Din harddisk kan have styrtede ned , eller du kan blot ønsker at opgradere til en større harddisk til at gemme flere data . Hvorom alting er, er det vigtigt , at du ved hvordan man korrekt åbner skrivebordet kabinettet for at få adgang til harddisken samling inde i Compaq Presario 5410 . Compaq Presario 5410 desktops kommer bygget med en 40 GB harddisk og har en maksimal harddisk kapacitet på 320 GBs
1 .
Sluk computeren , afbryde strømmen kabel og alle ydre enheder fra computeren . Vedhæft en ESD ( elektro-statisk elektricitet ) håndled wrap på håndleddet, og derefter fastgøre ESD 's wire klip til den ydre beklædning af skrivebordet . Dette vil forhindre elektrisk stød og mulig skade på computerens hardware , der kan være forårsaget af hvilende statisk elektricitet .
to .
Placer computeren tårn på sin side , og derefter fjerne de fire Phillips-hoved fingerskruer stikker ud fra alle fire hjørner af bagsiden af computeren . Tag fat i hver side panel og trække den væk fra den computer , indtil den er helt adskilt , og de interne komponenter i computeren er synlige . Indstil sidepaneler til siden .
3 .
Placer skrivebordet lodret , så frontpanelet vender mod dig . Find den bevarer faner, fastgøres frontpanelet til computeren tårnet . Tryk på fanerne indtil frontpanelet er koblet fra computeren , og derefter fjerne panelet og sæt den til side .
4 .
Find data-og elkabler på bagsiden af det hårde drev . De data, kabler har hvide stik , der har sort , gul og røde ledninger , som strækker og oprette forbindelse til bundkortet . Afbryd strøm og data kabler fra bagsiden af harddisken , idet du er opmærksom , når de er tilsluttet .
5 .
Find harddisken lige under DVD-rom- drev i den hårde drevbås . Fjern de to Phillips-skruer sikrer harddisken til drevbåsen på begge sider af harddisken . Skub harddisken ud af bugten og sæt den til side .
6 .
Anbring den nye harddisk ind i den tomme harddisk bay , og derefter justere skruehullerne på hver side af den nye harddisk med skruehullerne på hver side af harddiskplads . Fastgør fastholde Phillips-skruer til harddisken bugten indtil drevet er sikret på plads . Tilslut harddisk data og elkabler på samme sted , de blev forbundet på den gamle harddisk .
7 .
Sæt frontpanelet , og derefter erstatte siderne og deres fastgørelsesskruer på bagsiden af computeren . Tilslut strømkablerne og perifere enheder . Power-på din computer for at teste det nye drev .

gode råd og advarsler


  • Hvis du installerer en IDE -harddisk , være meget forsigtig med ikke at røre banen bord på undersiden af harddisken .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:fejlfinding af en bærbar computer med blank skærm på opstart     

    Kommentarer

    Code:
    change