hvordan du udskifter harddisken på en Dell Latitude D820

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-09

Dell Latitude D820 er fra fabrikken udstyret med en 60- gigabyte harddisk . Over tid kan din harddisk rækkevidde kapacitet , eller det kan blive beskadiget . Når harddisken begynder at svigte eller løbe tør for plads , kan du opgradere til en større drev . Købe en erstatning harddisk til din D820 på en computer levering butik . Der er ingen grund til at vende dine personlige oplysninger over til en computer tekniker , kan du ændre drevet hjemme i minuttet
1 .
Luk din Latitude D820 . Tag netledningen og andre kabler . Vend computeren på hovedet på en flad overflade .
2 .
Skub batteriet udløserhåndtag at fjerne batteriet . Træk batteriet ud af rummet og sæt den til side . Drej den bærbare computer op. Åbn D820 og tryk på tænd -knappen for at jorde komponent bestyrelser .
3 .
Flip computeren på hovedet . Fjern skruerne på hver side af harddisken tilfældet med en stjerneskruetrækker . Skub harddisken og indfatning lige ud af den bærbare computer. Fjern skruerne på enderne af ringen med en stjerneskruetrækker .
4 .
Træk drevet ud af falsen . Placer gamle drev i en anti-statisk pose . Placer det nye drev ind i ringen og erstatte skruerne , stramme dem med en stjerneskruetrækker . Skub drevet tilbage på plads i den bærbare computer .
5 .
Fastgør harddisken ved at erstatte skruer , stramme dem med stjerneskruetrækker . Udskift batteriet , trykke det på plads , indtil det klikker på plads. Drej D820 oprejst på arbejdsfladen .
6 .
Slut strømkablet og alle andre eksterne enheder . Boot op den bærbare computer til at teste det nye drev .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en Dell Inspiron laptop tastatur 

Kommentarer

Code:
change