hvordan man åbner den CD-RW drev på en dell computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-03

Selvom det er muligt at åbne din Dell-computer er diskskuffen ved at trykke på knappen i nærheden af eller på bakken selv , er det også muligt at skubbe bakken via din computers operativsystem eller en sekundær måde . Hvis din CD-skuffen nogensinde sætter sig fast eller knappen ikke fungerer , kan du have mere succes skubbe bakken gennem Windows eller diskskuffen 's nødåbningshullet . Åbning af CD- RW drev på din Dell- computer er nemt og kræver kun et par sekunder af din tid

Du skal bruge: .
papirclips .

Brug Windows


1 .
Klik på " Start " knappen på Windows XP -skrivebordet proceslinjen .
2 .

Vælg "Denne Computer " ( Windows XP ) eller " Computer " ( Windows Vista eller Windows 7 ) indstillingen fra højre kolonne .
3 .
Find cd- drevet af din computer på "Denne Computer " vinduet . Det er normalt , der er udpeget som din " D : " drive "og er mærket som en cd eller DVD-RW drev
4
Højreklik på cd- drevet ikonet og vælge "Skub ud" for at åbne . bakken . Dobbeltklikke på ikonet , mens diskskuffen er tom også skubber den .
5 .
Dobbeltklik på det drev ikonet, når en disk er indsat i din Dell- computer til at køre eller udforske indholdet på disken .

nødåbningshullet


1 .
Sluk computeren .
2 .
Find nødåbningshullet på computerens diskskuffen , som ligger i nærheden af eller omkring udløserknap .
3 .
Sæt en udrettet papirclips ind i det nødåbningshullet og tryk helt ind, indtil skuffen er skubbet ud mellem en kvart og en halv-en-tomme.

4 .
Træk diskskuffen resten af vejen ud med hånden .

gode råd og advarsler


  • Indsættelse af en genstand i nødåbningshullet videre end 1,9- inches mærkbart kan beskadige drevet .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan tage ud en Toshiba Satellite m35x - S149     

    Kommentarer

    Code:
    change