hvordan man bruger en Epson Perfection 3170 Photo Scanner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-26

Epson Perfection 3170 fotoscanner er en flatbed scanner , der understøtter både fotos og dokumenter scanninger . Epson Perfection 3170 Photo Scanner tilbyder 3200 x 6400 dpi opløsning med foto restaurering kapaciteter . Det har en farve genoprette teknologi , som ikke blot genskaber falmede billeder, når de scannes , men det fjerner også støv , når fotos og negativer scannes . Scanneren har også en indbygget adapter strip til foto negativer og dias på scanneren

Du skal bruge: .
erstatning blækpatroner .


1 .
Kig på bagsiden af scanneren for at sikre transport låsen er i ulåst position , og at scanneren er tilsluttet din computer . Tænd for din Epson Perfection 3170 Photo Scanner . Afbryderen er på højre side mod bagsiden af maskinen .
2 .
Hæv låget af Epson Perfection 3170 Fotoscanner og placere det element, du vil scanne forsiden nedad på glasset . Hvis du har negativer eller dias , skal du placere dem i adapteren strimmel . Luk låget .
3 .
Tryk på " Start " knappen på forsiden af scanneren . Dette vil bringe op EPSON Smart Panel skærm , hvor du kan vælge , hvad du vil gøre næste .
4 .
Brug musen for at gøre dit valg . Hvis elementet er et foto , kan du vælge at gøre et genoptryk af elementet eller til at scanne og gemme billedet af elementet . Hvis elementet er et dokument , kan du vælge at scanne det at lave en kopi , for at gøre redigeringer eller for at gøre det et visitkort . Hvis elementet er et foto , som du vil redigere , kan du vælge at scanne det til et fotoredigeringsprogram på computeren . Hvis elementet er et foto , som du vil dele , kan du vælge at scanne dem direkte til din standard email -program eller scanne den for upload til internettet . Bare klik på en af de muligheder og scanningen vil begynde .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en HP Office jet alt- i -én 6210 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change