hvordan man bruger en e - SATA -drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-10

E-SATA står for ekstern Serial Advanced Technology Attachment , en styrkelse af SATA teknologi, der gør eksterne lagerenheder nemmere og hurtigere at bruge . I modsætning til en USB eller Firewire ekstern harddisk , et drev kabinet er udstyret med E-SATA behøver ikke at konvertere data fra den medfølgende harddisk til en USB eller Firewire signal , som i væsentlig grad hastigheder forbindelsen og overførslen af data . Brug en e- SATA -drev er lige så simpelt som at bruge en USB eller Firewire -drev , forudsat at den computer , som det vil være forbundet har en tilgængelig e-SATA port .
1
Find E-SATA port på computeren og E-SATA port på din eksterne harddisk . . E-SATA porte er normalt placeret på forsiden eller sidepaneler af en bærbar computer eller på forsiden input panel af en stationær computer .
2 .
Slut E-SATA kabel , der fulgte med din E-SATA -drev til drev E- SATA port , tilsluttes derefter den anden ende af kablet i computerens e-SATA port .
3 .
Tænd for strømmen til din E-SATA -drev , mens computeren , som den er tilsluttet også er tændt , at etablere en forbindelse mellem de to . Computerens operativsystem skal automatisk finde og konfigurere drevet, så du kan få adgang til det .
4 .
adgang til drevet ved at finde den i " Denne computer "og dobbeltklikke på det . Dette vil åbne drevet , så du kan bruge den til at gemme data .
5 .
Tag drevet , når du er færdig med at overføre data til eller fra den ved at slukke og trække stikket ud af SATA ledningen ud af computeren.

gode råd og advarsler


 • E-SATA er hot-plug , hvilket betyder at du kan tilslutte og afmontere en harddisk til en computer mens computerens styresystem er startet uden at risikere skader på computeren eller drevet . Desuden bør det operativsystem genkende drevet , så snart du slutter den til computeren . Bare sørg for , at drevet er ikke overfører data , når du fjerner det .
 • Brug et kabel, der er mindre end 2 meter (ca. 6,6 meter ) i længde for bedste overførselshastighed .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:Sådan opdaterer krog firmware til version 1,4   

  Kommentarer

  Code:
  change