hvordan man etablerer en wifi spot med Verizon Wireless bredbånd

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-12

Computerbrugere konstant på farten , kan ikke altid have adgang til et WiFi- signal . Verizon Wireless Broadband MiFi enheden tillader en bruger at oprette et WiFi hotspot ved at åbne Verizon trådløst bredbånd netværk via en MiFi router , og kan tilslutte op til fem enheder på en WiFi signal , ifølge de officielle Verizon hjemmeside . Ud over en månedlig servicegebyr , skal du købe den trådløse enhed . I juni 2010, koster MiFi enheden $ 99 med en to-årig kontrakt , hvis købt i en Verizon Wireless butik , eller 29 dollar . 99, når købt online med en to-årig kontrakt

Du skal bruge: .
VZAccess Manager installations-CD nu!


1
Sæt VZAccess Manager cd'en i . computerens diskdrev , og klik derefter på " Næste "knappen i installationsguiden for at starte installationen .
2 .
Marker feltet ud for " Jeg er enig med denne software licens aftale , " klik derefter på " Næste " knappen . Klik på " Næste " igen for at fortsætte , og klik derefter på " Næste " en sidste gang at begynde at installere driverne .
3 .
Klik på " Finish "for at fuldføre opsætningen , efter at programmet kører og afslut installationsguiden . Vent til opsætningsguiden vinduet for at åbne . Vælg " Next " knappen i opsætningsguiden , og marker feltet ud for " Find både Wi-Fi og WWAN , " og derefter klikke på " Næste ".
4 .
Tryk på " Power " knappen på MiFi enheden , og klik derefter på " Næste " i opsætningsguiden at give din computer for at scanne til enheden . Klik på " Næste " for at fortsætte , og klik derefter på "Finish " for at fuldføre opsætningen.


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer et program, der blev afinstalleret på pc 

Kommentarer

Code:
change