hvordan man installere en dvd brænder på en dell c521

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-11

Dell Dimension C521 er en low- cost stationær computer med en AMD -processor . Den Dimension C521 er ikke længere på markedet , men det var til rådighed i en række forskellige konfigurationer , når Dell markedsføres det . Nogle af disse sammensætninger omfatte optiske drev, kan ikke skrive data til diske . Nogle er endda i stand til at læse DVD-ROM -diske . DVD brændere er billige opgraderinger , og du kan tilføje en til din Dimension C521 til at give dig selv mulighed for at sikkerhedskopiere store mængder data eller oprette hjemmevideoer på DVD

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
SATA DVD -brænder .


1 .
Luk Dimension C521 helt ned og bringe tårnet til en massiv arbejde overflade, der ikke ridser computerens kabinet . Placer tårn på sin side , så den sidepanel med " Dell " logoet vender opad . Face de eksisterende cd-rom eller dvd -rom -drev mod dig . Tryk på en metal element for at aflade statisk elektricitet fra din krop , før du begynder .
2 .
Træk skydelås på bagsiden af computeren tårnet . Mens du holder låsen ud , løft sidepanel op og fjerne det fra tårnet . Sæt den til side .
3 .
Nå bag de eksisterende cd-rom eller dvd- rom -drev og fjern SATA og strømkabler . Efterlad kablerne , hvor de er , du vil genbruge dem med det nye drev
4
Find den lille metal håndtag på venstre side af Dimension C521 tårnet , ved siden af cd-. Rom eller dvd-rom- drev . Træk håndtaget op for at frigøre drevet . Mens du holder håndtaget , skal du flytte drevet tilbage mod strømmen , indtil forsiden af drevet rydder forsiden af Dimension C521 tårnet , så løft den ud af computeren .
5 .
Skru de tre Phillips-skruer fra siderne af den gamle CD-rom eller dvd-rom -drev .
6 .
Placer skruerne i samme position på den nye dvd- brænder . Placer to skruer i venstre side og den tredje på højre side nær bakken .
7 .
Placer dvd-brænderen i nærheden af optiske drev , hvorfra du har fjernet det gamle drev , og sæt SATA og strømkabler .
8 .
Sænk dvd -brænder i drevet bugten , og sørg for , at skruerne på siderne af drevet går ind i hakkene på ydersiden af drevbåsen . Efter sænkning drevet fuldt ud, skubbe dvd -brænder mod fronten af computeren tårnet , indtil det låser .
9 .
Placer sidepanel af computeren tårn , så den buede metal kroge på bunden af panelet gå ind i de to små huller i bunden af tårnet . Sænk den øverste del af sidepanelet , giver det en sidste skub for at låse den .
10 .
Aflever Dimension C521 til dens oprindelige placering , og tilslut kablerne .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer et PCI Express -kort 

Kommentarer

Code:
change