hvordan man installere en ekstra intern harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-15

Harddiske kan ses som digitale arkivskabe-de gemmer alle data og filer, du og din computer nødt til at operere . Ligesom arkivskabe , kan en computers harddisk bliver fyldt op , der påvirker udførelsen af maskinen .
Hvis din harddisk er ved at blive overfyldt , kan du installere en ekstra intern harddisk i stationær computer -systemer . Efter installationen , kan du overføre nogle af dine filer til den nye harddisk , hvilket frigør plads og genoprette ydeevne til computeren .

Du skal bruge:
Skruetrækker sæt
. Tilgængelig harddiskpladsen .
Tilgængelig SATA -port på bundkortet .
Tilgængelig SATA strømstik på strømforsyningen .


1 .
Sluk for computeren , og afmonter alle kabler og tilslutninger er knyttet til det .
2 .

Flyt computeren til en flad , ren arbejdsflade .
3 .
Fjern skruerne i computerens service panel på plads . Der kan være en fingerskrue i stedet for de traditionelle skruer i dette område , afhængigt af computer mærke .
4 .
Sæt den nye harddisk ind i en tom harddisk bay . Fastgør harddisken med skruerne , der fulgte pakket med det .
5 .
Fastgør harddisken kablet til en ledig SATA port på computerens bundkort . Fastgør den anden ende af kablet til stikket på bagsiden af harddisken .
6 .
Vedhæft et ledigt SATA strømstik til strømstikket på bagsiden af harddisken .
7 .
Sæt tjeneste panelet på computerens kabinet . Sæt fingerskruerne eller regelmæssige skruer til at fastgøre panelet .
8 .
Fastgør kabler og ledninger , der var knyttet til computeren .
9 .
Tænd for computeren , og lad det boot helt .
10 .
Indgå dit styresystems disk management værktøjer til at konfigurere harddisken til brug . Hvis harddisken er formateret , kan du være i stand til at springe dette trin over.

gode råd og advarsler


 • Denne tutorial er for moderne computere , der indeholder en SATA-harddisk interface. Hvis din computer er en ældre en med PATA tilslutninger , skal du bruge en PATA fladkabel i modsætning til en SATA kabel , en perifer strømstik i stedet for en SATA strømstik og sæt din jumpere i overensstemmelse hermed .
 • Statisk afladning kan ødelægge din computer , skabe mange mystiske fejl , hvis ikke at dræbe den helt . Beskyt din computer mod statisk elektricitet ved at bære en anti-statisk håndledsstrop , stående på en anti-statisk gulvmåtte eller lejlighedsvis røre et stykke umalet til at varetage det statiske , der har bygget op i din krop .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en HP 3180 printer patron   

  Kommentarer

  Code:
  change