hvordan man kan adskille & udskifte batteriet i en hk 48G

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-02

HP 48G er en grafregnerapplikation . Den er udstyret med en seriel interface port , der giver forbindelser til computere eller printere, og en infrarød port , der giver 48G -til-48G -forbindelse , så du kan overføre data . Du kan skifte batterier på din lommeregner ved at trykke åbne batterirummet . Hvis lommeregneren eller anden måde pauser, og du skal skille det , HP anbefaler du sende den ind til reparation . Men sikkert at tage HP 48G hinanden selv er også muligt

Du skal bruge: .
Bor
Små bor .
2 fladskærms- head juvelerbutikker skruetrækkere .
3 AAA -batterier .


1 .
Tryk på den grønne " Shift "-tasten , og tryk derefter på " ON "-tasten for at slukke for lommeregneren .
2 .
Tryk på batteridækslet og skub det ud på bagsiden af lommeregneren . Fjern de tre AAA -batterier i batterirummet . Udskift batterierne med nye af samme mærke . Vær sikker på at indsætte dem i henhold til " + " og "- " . markeringer
3
Placer lommeregneren på en flad overflade med tastaturet opad . .
4 .
Pry etiketten pladen ( det metal dækker med nøglen etiketter på det) ud over for den regnemaskine med en flad-head juvelerbutikker skruetrækker . Vær meget omhyggelig med ikke at bøje pladen , som du fjerne det .
5 .
Find de 10 plastik nitter på forsiden af lommeregneren . Der er fire over skærmen , en af " 7 " tasten og en af "9 " tasten . Der er fire under " 1 "," 2 " og " 3 " nøgler .
6 .
Brug et bor med en lille bor ( omtrent samme bredde som nitter ) at bore væk lederne af de nitter . Sørg for at du bor lige ned og kun går langt nok (ca. 2 mm ) til at fjerne hovedet .
7 .
Find åbninger i nærheden af " MTH "," ENTER ", og retten-shift ( blå tast) tasterne på venstre side af tastaturet . Find " NXT "," Backspace " ( venstre mod pil) , og "- " tasterne på højre side . Brug disse åbninger til at lirke lommeregneren ud indefra , fordi du ikke kan gøre det udefra . Der er interne kroge holder lommeregneren sammen i nærheden af " A "," Synd " og "ON " i venstre side , " F ", " 1 /x , "og " + " på højre side , og " . " tasten på bunden .
8 .
Indsæt en flad-head juvelerbutikker skruetrækker ind i åbningerne på enten " MTH "nøglen eller " NXT "for at krogen steder ved " A " eller " F "-tasten . Tryk på siden af bagcoveret ud , og derefter ned omkring krogene .
9 .
Indsæt en anden flad -head juvelerbutikker skruetrækker ind i søm , der bliver synligt udefra .
10 .
Adskil venstre side af lommeregner , og derefter til højre. Skub den anden skruetrækker rundt i kanten , som du går .
11 .
separat bunden af lommeregneren ved forsigtigt at dreje og trække begge halvlege , indtil de kommer ud . Lommeregneren er adskilt .

gode råd og advarsler


 • Når du monterer 48G , indsætte små skruer i de huller , hvor nitter skulle sikre de to halvdele
 • Kontakt en HP -servicecenter for at reparere din lommeregner for dig . Der er servicecenter oplysninger inde i batteridækslet .
 • Hvis du bor for langt , du kan beskadige bundkortet eller elektroniske komponenter under tasterne .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan gendanne fabriksindstillingerne på en zebra termisk printer   

  Kommentarer

  Code:
  change