hvordan man kan ændre en dell 922 printer blækpatron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-04

Dell 922 er en all-in -one printer med en indbygget flatbedscanner og evnen til at udskrive fotos ved høj hastighed . PC Magazine roste foto-udskrivning evne til Dell 922 , kalder det "en af de hurtigste til fotos . " Men alle printere i sidste ende løber tør for blæk . Hvis du opdager, at dine udskrevne fotos ikke længere se så levende som de engang gjorde , kan det være tid til at udskifte din gamle blækpatroner med nye

Du skal bruge: .
Dell sort blækpatron ( en del M4640 eller J5566 ) .
Dell farveblækpatronen ( del M4646 eller J5567 ) .
Dell foto blækpatron ( del J4844 ) .


1 .
Åbn printeren ved at svinge hele scannerpladen op og tilbage , herunder den nederste glas . Hæv plastiksubstrat stråle på forsiden af printeren for at prop scannerpladen op . Blækpatronerne begynder at flytte til midten af printeren . Må ikke fortsætte, indtil blækpatronerne op med at bevæge .
2 .
Skub tappen foran blækpatron , du vil fjerne . Den sorte eller foto blækpatron er i rummet til venstre , og farveblækpatronen er til højre. Når du trykker en fane , men dækningen af de tilsvarende rum vender åbne . Løft den brugte blækpatron ud af rummet og genbruge det .
3 .
Tag den nye blækpatron ud af pakken og skræl lange strimler af beskyttende tape dækker kontakter og dysen .

4 .
Sæt blækpatronen ind i dens rum , så etiketten vender opad , og luk derefter dækslet til rummet . Dækslet skal klikke på plads , hvis patronen er installeret korrekt .
5 .
Erstat den anden blækpatron hvis det er nødvendigt .
6 .
Sæt støtte strålen og sænk forsigtigt scannerpladen til dens oprindelige stilling .
7 .
Sørg for at du har et ark lastede papir , og tryk derefter på " Menu " knappen på printerens kontrolpanel til at tilpasse de nye blækpatroner . Når tilpasningen er afsluttet , at printeren er klar til brug .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:Fordelene ved bærbare vs desktop computere 

Kommentarer

Code:
change