hvordan man kan erstatte en bog pc strømforsyning

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

Hvis du har en bærbar computer i flere år , kan i sidste ende strømforsyningen til den bærbare går ud og ikke kunne genoplives-efterlader dig med en inoperabel notebook . Løsningen er enkel : Du skal bare udskifte bogens PC strømforsyning . For at gøre det , tilbagekøb den pågældende energiforsyning adapter der er kompatibelt med din bærbare computer

Du skal bruge: .
Gamle strømforsyning adapter


1

Se på bagsiden af den rektangulære del af din gamle strømforsyning adapter . En række af oplysninger bør være opført der . Det rektangulære del af adapteren er den del , der forbinder til den bærbare computer med en ledning på den ene side , og derefter til en stikkontakt på den anden side .
2 .
Bemærk mærke strømforsyningen adapter ( f. eks Sony , Dell , HP , osv. ) . Find modelnummeret så godt, som normalt er en kombination af bogstaver , tal og bindestreger .
3 .
Enten ser op af mærke og model nummer på nettet og købe en anden fra en velrenommerede online forhandler (jf. Ressourcer til optioner ) , eller gå til en elektronik butik og anmoder den pågældende energiforsyning adapter . Derefter skal du blot sætte nye adapteren i din computer , og computeren skal tændes , når du trykker på afbryderknappen .

gode råd og advarsler


 • Du kan også bare kigge online eller i butikkerne for en universel strømforsyning adapter der er kompatibelt med din computer . Du skal kende din computers mærke og model , som kan være placeret på bagsiden af din computer . Ofte , universel strømforsyning adapter er billigere end de officielle erstatninger for din computer .
 • Ældre computermodeller vil sandsynligvis skal bestilles online , fordi de ikke længere skal gennemføres i butikkerne .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan kontrollere et grafikkort på en vista computer   

  Kommentarer

  Code:
  change