hvordan man kan genopfylde blækpatronerne nummer 60

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-19

Tallet 60 blækpatron kommer i farve eller sort blæk . Tallet 60 sorte blækpatron ( CC640 ) og antallet 60 farveblækpatron ( CC643 ) anvendes sammen med HP Deskjet F4200 All-in -one printer og HP Deskjet D2530 og D3500 . Den refill kit giver dig mulighed for at genopfylde den sorte og farve blækpatron op til 10 gange, så du kan spare penge på printerblæk

Du skal bruge: .
Papir frotté
. Fugtig klud .
Tandstikker .
Refill kit nummer 60 farve .
Refill kit nummer 60 sort .


1 .
Placer blækpatronen , at du skal genopfylde på et stykke papir frotté . Fjern etiketten fra blækpatronen for at afdække den fylde hullerne på toppen af den sorte blækpatron eller farveblækpatronen . Fjern indholdet af refill kit . Tallet 60 farve kit har en flaske hver af magenta , gul og cyan og tre sprøjter , en for hver farve . Tallet 60 sorte refill kit har en flaske sort blæk og en sprøjte .
2 .
Brug en tandstikker om farveblækpatronen at bestemme, hvor hver farve er på patronen . Den sorte patron har et hul i midten lige over smilehul .
3 .
Fyld hver sprøjte med en farve . Fyld det sorte sprøjten med 10 ml blæk og hver af farven sprøjter med 6 ml af farve blæk. Sæt nålen ind i blækhus . Træk op på stemplet for at trække ud blækket .
4 .
Placer kanylen ind i den korrekte farve udfylde hullet . Langsomt trykker ned på stemplet at injicere blæk ind i udfylde hullet på patronen . Gør dette for hver farve , når de udfylder farveblækpatronen . Den sorte patron har kun én udfylde hullet . Hvis blækket løber ud , mens du fylder patronen , stop og tør op blækket med en fugtig klud . Bemærk : Nogle patroner vil tage mindre blæk end angivet , hvis patronen ikke er tom
5
Sæt blækpatronen i den rigtige klip i printeren . . Brug ethvert dokument til at køre mindst to test- sider til at cykle blækket før du kører nogen udskriver projekter .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:tilføje RAM med en ekstern harddisk 

Kommentarer

Code:
change